Redmi 12-kleuropties bevestigd voorafgaand aan 1 augustus India-lancering: alle details

0

Redmi 12 werd eerder dit jaar in juni gelanceerd in geselecteerde wereldwijde markten. De telefoon zal op 1 augustus zijn debuut in India maken. Hij wordt aangedreven door een octa-core MediaTek Helio G88 SoC gecombineerd met tot 8 GB LPDDR4X RAM en tot 256 GB eMMC 5.1 ingebouwde opslag. Het bevat een 5000 mAh-batterij met 18 W bekabelde snellaadondersteuning. De Indiase variant zal naar verwachting vergelijkbare specificaties hebben als zijn wereldwijde tegenhanger. Redmi heeft nu de kleurvarianten van de aankomende smartphone in India geplaagd.

redmi India bevestigd de kleuropties van de Indiase variant Redmi 12 voorafgaand aan de lancering in een reeks tweets. De telefoon wordt gelanceerd in de kleuren Jade Black, Moonstone Silver en Pastel Blue. De zilveren optie geeft een regenboogachtige tint af als er licht op valt. Het model wordt gezien met een plat paneel, gebogen randen en een glanzende, metallic afwerking. Het achterpaneel bevat ook drie enigszins verhoogde ronde uitsparingen in de linkerbovenhoek om de drievoudige achteruitrijcamera vast te houden.

Redmi 12 prijs in India, beschikbaarheid (verwacht)

De basisvariant van 4 GB + 128 GB van de Redmi 12 kost in sommige Europese markten EUR 199 (ongeveer Rs. 17.000). Ondertussen wordt in Thailand de optie 8 GB + 128 GB vermeld voor THB 5.299 (ongeveer Rs. 12.500). De wereldwijde variant van de handset wordt aangeboden in de kleuren Midnight Black, Polar Silver en Sky Blue.

In India zal de Redmi 12 te koop zijn via Amazon en Flipkart. We verwachten dat de prijs in het vergelijkbare bereik van zijn wereldwijde tegenhanger zal liggen.

Redmi 12 India variantspecificaties, kenmerken (verwacht)

Als de wereldwijde variant van de Redmi 12 is wat we in India krijgen, dan kun je de volgende specificaties verwachten. De Redmi 12 heeft een 6,79-full-HD+ (1.080 x 2.460 pixels) scherm met een verversingssnelheid tot 90Hz. Het draait op Android 13 gebaseerde MIUI 14 out-of-the-box. De wereldwijde variant wordt aangedreven door een MediaTek Helio G88 SoC gecombineerd met tot 8 GB LPDDR4X RAM en tot 256 GB eMMC 5.1 ingebouwde opslag.

De Redmi 12 wordt geleverd met een 50 megapixel primaire sensor, een 8 megapixel sensor met een ultrabrede lens en een 2 megapixel sensor met een macrolens. Voorop zit een 8 megapixel selfiecamera. Het bevat een 5000 mAh-batterij met 18 W bekabelde snellaadondersteuning.


Zal de Nothing Phone 2 dienen als de opvolger van de Phone 1, of zullen de twee naast elkaar bestaan? We bespreken de onlangs gelanceerde handset van het bedrijf en meer over de nieuwste aflevering van Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply