Amazon Prime Day-uitverkoop 2023: beste technische deals onder Rs. 500 te grijpen voordat de verkoop vanavond eindigt

0

Amazon Prime Day Sale 2023 eindigt vanavond om 23:59 uur. Er zijn tal van deals voor gadgets en technische accessoires beschikbaar voor Prime-leden op de e-commerce website. Aanbiedingen voor laptoprugzakken, opladers, USB Type-C-kabels, statieven, selfiesticks, telefoon- en tabletstandaards en meer zijn momenteel live op Amazon India. Als u op zoek was naar iets betaalbaars maar nuttigs, dan hebben we een uitstekende lijst voor u. We hebben een lijst samengesteld met enkele van de beste technische deals onder Rs. 500 die u moet uitchecken voordat de verkoop eindigt.

Samsung EVO Plus 64GB microSD-kaart

Een microSD-kaart is een gemakkelijke manier om de opslag op je smartphone uit te breiden, maar je hebt wel een telefoon met een microSD-kaartsleuf nodig. Als je meer opslagruimte toevoegt, kun je meer foto’s en video’s maken en meer apps op je handset installeren. De Samsung EVO Plus 64GB microSD-kaart voegt 64GB opslagruimte toe aan uw smartphone en kost minder dan Rs. 500 tijdens de Amazon Prime Day Sale 2023.

Koop nu bij: Rs. 439

Tygot bluetooth selfiestick met afstandsbediening

Selfies zijn nog steeds een rage en je kunt betere groepsfoto’s maken als je een selfiestick bij je hebt. Tijdens deze Prime Day Sale kun je de Tygot Bluetooth-selfiestick bekijken, die wordt geleverd met een afstandsbediening voor handsfree selfies. De selfiestick kan tot 4,5 meter worden uitgebreid en is compatibel met zowel Android- als iOS-smartphones.

Koop nu bij: Rs. 328

Gizga Essentials 3-in-1 telefoonreiniger

Het is altijd een goed idee om het scherm van je smartphone en laptop schoon te houden, omdat bekend is dat ze miljoenen bacteriën herbergen. Ook houdt niemand van een scherm dat besmeurd is met vingerafdrukken, olievlekken, vuil, enz. De Gizga Essentials 3-in-1 telefoonreiniger is een handig hulpmiddel om te hebben. Het bevat een microvezeldoek en een reinigingsoplossing in één verpakking die je gemakkelijk bij je kunt houden. Gewoon de vloeistof opspuiten en afnemen met het geïntegreerde reinigingsdoekje.

Koop nu bij: Rs. 249

Lenovo 15,6-inch (39,62 cm) Slim Everyday-rugzak

In de Lenovo Slim Everyday-rugzak kun je al je essentiële technische producten op één plek bewaren. Deze rugzak ondersteunt een laptop tot 15,6 inch en wordt geleverd met gewatteerde opbergvakken. Het heeft een minimalistisch ontwerp en wordt geleverd met een hoofdvak dat groot genoeg is voor al je spullen. Er is ook een gewatteerde hoes voor tablets.

Koop nu bij: Rs. 398

Boot 20W USB Type-C PD-oplader

De meeste smartphones hebben tegenwoordig een USB Type-C oplaadpoort, dus het kan handig zijn om altijd een reserve USB Type-C oplader bij je te hebben. De Boat 20W USB Type-C PD-wandoplader heeft een USB Type-C-poort en biedt tot 20W snel opladen. Het beschikt over overspanningsbeveiliging, overstroombeveiliging en kortsluitbeveiliging. De oplader heeft ook een automatische detectiefunctie die zich kan aanpassen aan de oplaadbehoeften van uw apparaat.

Koop nu bij: Rs. 448

Gizga Essentials opbergtas voor gadgets

Een gadget-organizer kan handig zijn als je op reis gaat, omdat je al je kleine gadgets en kabels gemakkelijk op één plek kunt bewaren. Het is gemakkelijker mee te nemen op luchthavens en er is ook minder rommel. De Gizga Essentials gadget organizer case biedt genoeg ruimte voor je kabels, opladers, koptelefoons, SD-kaarten, powerbanks, flash drives en meer.

Koop nu bij: Rs. 429

Tygot gorilla statief voor smartphones

Smartphone-statieven zijn handig als u stabiele foto’s, zelfportretten en groepsfoto’s wilt maken. Sommige premium smartphones hebben ook nachtmodi die het beste werken als u ze gedurende lange tijd stabiel houdt. Het Tygot gorilla statief heeft een hoogte van 13 inch en wordt geleverd met een smartphone houder. Het wordt ook geleverd met een Bluetooth-afstandsbediening om eenvoudig foto’s te maken.

Koop nu bij: Rs. 329

ELV houder voor op tafel voor mobiele telefoon

U kunt deze ELV-tafelhouder voor mobiele telefoons gebruiken om uw smartphone of een kleinere tablet moeiteloos op een vlakke ondergrond te plaatsen. Als je graag films kijkt op je telefoon of tablet, dan is dit een goede manier om wat geld uit te geven.

Koop nu bij: Rs. 72

Qubo slimme lamp

Een slimme lamp kan de toegangspoort tot een slimme woning zijn. Zo ervaar je het gemak van een smarthome-omgeving waar je met een spraakopdracht of een app de verlichting aanzet. De Qubo slimme lamp biedt 16 miljoen kleuren, helderheidsregeling, 16 vooraf ingestelde scènes, een timer en eenvoudige app-bediening met de Qubo mobiele app. De slimme lamp heeft een vermogen van 9W en maakt gebruik van een B22-vatting.

Koop nu bij: Rs. 498

Mi USB Type-C snellaadkabel van 100 cm

Nu ons leven wordt overgenomen door apparaten, kan het een goed idee zijn om altijd een reserve oplaadkabel en een oplader bij je te hebben. De Mi USB Type-C-kabel is goedkoop en er wordt beweerd dat hij snel opladen tot 22,5 W ondersteunt. Het kan worden gebruikt met allerlei soorten apparaten die een USB Type-C-poort hebben om op te laden. Deze oplaadkabel is beschikbaar voor minder dan Rs. 200 tijdens de Amazon Prime Day Sale 2023.

Koop nu bij: Rs. 198


Zal de Nothing Phone 2 dienen als de opvolger van de Phone 1, of zullen de twee naast elkaar bestaan? We bespreken de onlangs gelanceerde handset van het bedrijf en meer over de nieuwste aflevering van Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply