Chandrayaan-3 start live streaming: wanneer en waar ISRO’s maanmissie te bekijken

0

Chandrayaan-3, de derde maanmissie van ISRO, staat klaar om op 14 juli op te stijgen vanuit het Satish Dhawan Space Center in Sriharikota in Andhra Pradesh. De lancering van Chandrayaan-3 staat gepland om 14:35 uur IST met hoop op succes en een zachte landing op het oppervlak van de maan. De maanmissie zal rond 23 of 24 augustus op de zuidpool van de maan landen. De hele missie zal naar verwachting één maannacht duren, wat overeenkomt met 14 dagen op aarde.

De ISRO-chef nodigde de hele natie uit om getuige te zijn van de live lancering van Chandrayaan-3 terwijl India aan zijn derde maanmissie begint. Om het live lanceringsevenement van Chandrayaan-3 te bekijken, opende ISRO een venster voor registratie op isro.gov.in. Hoewel het venster nu gesloten is, kunnen kijkers nog steeds de livestream van de lancering van de Chandrayaan-3-missie bekijken via de officiële website en het YouTube-kanaal van ISRO.

Wanneer wordt de Chandrayaan-3 maanmissie gelanceerd?

De Chandrayaan-3 maanmissie wordt gelanceerd op 14 juli om 14.35 uur IST.

Van waar wordt de Chandrayaan-3 maanmissie gelanceerd?

De Chandrayaan-3-missie wordt gelanceerd vanaf het Satish Dhawan Space Center, Sriharikota in Andhra Pradesh.

Hoe de live streaming van het lanceringsevenement van Chandrayaan-3 bekijken?

Om de lancering van Chandrayaan-3 live te zien, kan men naar het YouTube-kanaal van ISRO gaan. Je kunt de livestreaming ook bekijken op de volgende ingesloten video:

Opgemerkt moet worden dat Chandrayaan-3 de derde maanmissie van India zal zijn. De tweede maanmissie van de ISRO, Chandrayaan-2, mislukte tijdens een poging om te landen in 2019. Om de mislukkingen uit het verleden te voorkomen, heeft ISRO echter een reeks wijzigingen aangebracht in de komende missie.

De Chandrayaan-3 zal drie hoofdcomponenten hebben: een lander, een rover en een voortstuwingsmodel. Het zal de Orbiter van Chandrayaan-2 gebruiken die nog steeds in de maanatmosfeer bestaat. De aanstaande missie heeft tot doel enkele wetenschappelijke metingen aan het oppervlak van de maan uit te voeren.


Van de Nothing Phone 2 tot de Motorola Razr 40 Ultra, verschillende nieuwe smartphones zullen naar verwachting in juli hun debuut maken. We bespreken de meest opwindende smartphones die deze maand verschijnen en meer in de nieuwste aflevering van Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply