NYC soft-on-crime DA Alvin Bragg geeft toe ‘een knoop’ in de maag te krijgen wanneer familie de metro neemt: rapport

0

De officier van justitie van Manhattan, Alvin Bragg, wiens reputatie zachtaardig is in de misdaad en niet de meest gewelddadige criminelen vervolgt, gaf toe dat zelfs hij “een knoop” in zijn maag krijgt als leden van zijn familie de trein nemen in New York City.

De officier van justitie werd onlangs geïnterviewd door FOX 5 New York over misdaadstatistieken van de NYPD die aantonen dat harde misdaden zoals schietpartijen, moorden en overvallen in de eerste zes maanden van het jaar in aantal zijn afgenomen, waarbij het aantal schietpartijen met 24% is gedaald en het aantal moorden met 3%.

Hij schreef de afname toe aan de dagelijkse communicatie tussen zijn team en wetshandhavers.

MANHATTAN DISTRICT ADVOCAAT DROPT 300 OVERTUIGINGEN OPGEBOUWD DOOR CORRUPTE NYC OFFICIEREN

Officier van justitie Alvin Bragg spreekt

Officier van justitie Alvin Bragg spreekt op een persconferentie op 8 september 2022. (Foto door ALEX KENT/AFP via Getty Images, Bestand)

Bragg zei ook dat aanklagers en politie langetermijnonderzoeken uitvoeren met afluisteren en gerichte handhaving. Als gevolg hiervan zien het kantoor van de officier van justitie en de NYPD rendement op hun onderzoekswerk.

Over het algemeen is de grote criminaliteit in de metro in de eerste zes maanden van het jaar met 4,4% afgenomen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Maar de statistieken toonden ook aan dat het aantal grote misdaden in het douanevervoer vorige maand met 18,2% toenam, met 195 incidenten vorige maand vergeleken met 165 in dezelfde periode vorig jaar.

NEW YORKERS PAN MANHATTAN DA ALVIN BRAGG VOOR HET NIET VERVOLGEN VAN ‘ECHTE CRIMINELEN’ TERWIJL HIJ TRUMP ARRESTEERT

Een metrocamera in New York City

Een videobewakingscamera hangt aan het plafond boven een metroplatform, woensdag 7 oktober 2020, in de wijk Brooklyn in New York. (AP Foto/Mark Lennihan, Bestand)

“Ik ken de statistieken dat de doorvoercriminaliteit laag is, maar als een van mijn familieleden in de trein stapt, krijg ik ook een knoop in mijn maag”, zei de officier van justitie tegen het nieuwsstation.

Bragg erkende dat de tekenen bemoedigend waren en dat de statistieken over criminaliteit in de hele stad de goede kant opgingen.

Toch zei hij dat er meer kan worden gedaan.

DA ALVIN BRAGG’S HOOFDAANKlager ZEGT DAT CRIMINELEN GEEN ‘SLECHTE DUDES’ ZIJN, GESCHEURD ‘RACISTISCH’ RECHTSSYSTEEM

Alvin Bragg Manhattan DA

De officier van justitie van Manhattan, Alvin Bragg (Foto door Michael M. Santiago/Getty Images, bestand)

“Ik woon hier, ik voed hier mijn gezin op, dus we hebben nog veel werk te doen”, vertelde Bragg aan het nieuwsstation.

De hoogste aanklager van Manhattan werd gekozen als een hervormingsgezinde officier van justitie. Hij is herhaaldelijk bekritiseerd omdat hij moordenaars en gewelddadige personen van de haak liet slaan.

Bragg is ook belachelijk gemaakt omdat hij een liefje had gesloten met een beroepscrimineel die vervolgens willekeurig een vrouw sloeg; zijn klap op de pols voor een man die een 55-jarige verpleegster wreed aanviel; en het gevangenzetten, maar uiteindelijk vrijlaten, van de bodega-eigenaar die een agressieve ex-gevangene vermoordde die hem aanviel op beschuldiging van moord.

Tijdens zijn eerste jaar als hoofdaanklager in 2022 degradeerde Bragg meer dan de helft van de misdrijven tot overtredingen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Hij voerde campagne voor de hervorming van het strafrecht en stuurde op “Day One” een memo naar het personeel om bepaalde misdrijven, zoals gewapende overvallen op commerciële bedrijven, te degraderen. De verhuizing kwam toen de misdaden in New York City met 27,6% waren gestegen.

Emma Colton van Fox News Digital heeft bijgedragen aan dit rapport.

Read original article here

Leave A Reply