Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 introduceren ‘The Boys’ skinbundels als onderdeel van seizoen 4-update

0

Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2’s seizoen 4 ‘Reloaded’ is nu live, met personages uit Amazon Prime Video’s The Boys als speelbare operators. Homelander, Starlight en Black Noir voegen zich bij het spel als afzonderlijke bundels, elk geprijsd op 2.400 COD-punten, die langzaam kunnen worden uitgemalen door middel van gameplay of je kunt ze kopen in de in-game store. Naast de personages zelf, bevat elk pakket wapencharmes en emblemen, een aangepast laadscherm en een embleem — dat op het scherm van je vijand verschijnt als hij wordt gedood. Warzone 2-spelers kunnen nu ook naar de nieuwe Vondel-map voor battle royale.

Van de drie supers is Starlight nu beschikbaar om in zijn geheel te ontgrendelen in Call of Duty: Modern Warfare 2. Ondertussen komt de Homelander-bundel uit op 16 juli, terwijl het Black Noir-skinpakket iets later, op 20 juli, uitkomt. seizoen 4-update brengt ook een nieuwe Field Upgrade genaamd Temp V, een echt serum uit de The Boys-show dat tijdelijk superkrachten verleent. Hier geeft het een van de vier willekeurige superkrachten aan je operator, ook dat voor onbeperkt gebruik gedurende de hele wedstrijd. Er is Charge Jump, waarmee je de lucht in wordt gestuwd, zodat je over de kaart kunt springen en afstanden kunt overbruggen. Je loopt geen schade op bij het landen, maar brengt spatschade toe aan iets of iemand binnen een korte straal van jou.

Met Laser Vision kun je een laserstraal afvuren die door tegenstanders schiet die lijken op Homelander, hoewel het je van achteren kwetsbaar maakt. Electric Shockwave stuurt een explosie van geladen explosies die operators verwonden, naast het beschadigen van voertuigen en apparatuur, en functioneert in wezen als een soort EMP die je vrij kunt dragen. En tot slot is er Teleport, dat een operator naar boven trekt, zodat ze met een parachute naar een veilige nieuwe positie kunnen parachuteren. Overal op de kaarten van Vondel en Al Mazrah zullen de Supes van The Boys worden geadverteerd door middel van muurschilderingen en advertenties op billboards. Bovendien kan de MX Guardian, een volautomatisch veelzijdig jachtgeweer dat vijf kogels per ronde kan bevatten, worden ontgrendeld als onderdeel van een gevechtspasuitdaging.

Terugkerend naar de nieuwe Vondel-kaart, het heeft een speciale Goelag, die de wijnkelder en kerker onder het kasteel leegruimt. Als een map met drie rijstroken, ontworpen voor 1v1-gevechten, heeft het een cirkelvormige structuur in het midden, waar de meeste actie zal plaatsvinden. Het is vermeldenswaard dat als je uit de strijd wordt geëlimineerd voordat je de Temp V-kracht hebt geactiveerd, deze uit je inventaris verdwijnt, net als bij een normale veldupgrade.

Het Reloaded-evenement van seizoen 4 van Call of Duty: Modern Warfare 2 is nu live op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply