Colleen Ballinger’s Terrible Apology Song verscheen op Apple Music, maar de YouTuber beweert dat zij het niet was

0

Wil je luisteren naar Colleen Ballinger‘s 10 minuten durende verontschuldigingslied keer op keer? Was ernaar luisteren op YouTube en TikTok niet genoeg voor je? Welnu, het nummer verscheen voor uw gemak even op Apple Music. Deze upload is echter blijkbaar niet gemaakt door de YouTuber.

Fans zagen het nummer op Apple Music staan, iets meer dan twee weken nadat het originele nummer op YouTube was geüpload. Sommigen zagen het nummer ook op Spotify staan. Terwijl dit gebeurde, meldden anderen dat vanwege deze upload auteursrechtclaims waren verzonden naar video’s die het nummer bevatten.

Dit leidde tot beschuldigingen dat Ballinger iedereen die haar op sociale media bekritiseerde, copyright wilde claimen. Wie niet? De maker van de inhoud bracht een passief-agressieve verontschuldiging uit in de vorm van een lied terwijl hij werd beschuldigd van ongepast gedrag jegens minderjarigen, beschuldigingen van blackface en grooming.

De wettelijke vertegenwoordigers van de YouTuber beweerden dat deze upload niet het werk van Ballinger was. Pop Crave meldde dat het nummer is verwijderd uit haar Apple Music-profiel omdat iemand anders het namens haar heeft geüpload. Op het moment van schrijven is de versie van één minuut van het nummer nog steeds beschikbaar om te streamen op Spotify.

Dit is niet de eerste keer dat het nummer van een YouTuber zonder toestemming is geüpload naar streamingdiensten. In 2016 uploadde iemand de diss-track van Daniel Howell naar iTunes zonder zijn toestemming, en op de een of andere manier overtrof het Kanye West in de iTunes-hitlijsten. Het nummer werd onmiddellijk verwijderd toen Howell op de hoogte kwam van de upload.

Terwijl het nummer wordt verwijderd van muziekstreamingplatforms, kunnen mensen nog steeds luisteren naar de originele huiveringwekkende upload op YouTube. Als je hoopte op een kans van buitenaf om dit nummer om de een of andere reden live te zien, is dat zeer onwaarschijnlijk omdat de resterende data van haar tour zijn geannuleerd.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply