12 minuten Vampire Survivors Co-Op-gameplay | ID@Xbox Showcase juli 2023

0

IGN gaat zitten om de nieuwe Vampire Survivors Co-Op-gameplay met een paar vrienden te spelen. Vampire Survivors Co-Op is onlangs onthuld en dit is de eerste keer dat we de volledige versie van de nieuwe modus gratis aan de game zien toegevoegd.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply