The Boys’ Black Noir keert terug om details van Call of Duty: Modern Warfare 2 Crossover te onthullen

0

Waarschuwing: het onderstaande verhaal bevat spoilers voor seizoen 3 van The Boys.

The Boys’ Black Noir is teruggekeerd uit de dood – min of meer – om de details te onthullen van de eerder geplaagde samenwerking tussen de Prime Video-superheldenserie en Call of Duty.

Black Noir bevestigde (op zijn kenmerkende stille manier) dat hij Call of Duty: Modern Warfare 2 zal zijn, samen met Starlight (Erin Moriarty) en Homelander (Anthony Starr) met een persconferentievideo gepost door Vought International, het fictieve bedrijf dat toezicht houdt op de superhelden binnen The Seven.

Natuurlijk weten degenen die naar The Boys kijken dat Black Noir stierf aan het einde van seizoen 3, waar de video van vandaag een antwoord op heeft. Aan het begin van een sms-kaart staat dat “de volgende persconferentie vorig jaar werd gefilmd voorafgaand aan de geheime missie van Black Noir en het verraad van The Seven door Starlight.”

De midseason-update wordt op 12 juli uitgerold als onderdeel van Modern Warfare 2’s Season 4 Reloaded. Elk personage krijgt zijn eigen operatorbundel, waarbij Starlight als eerste uitkomt op 12 juli, Homelander op 16 juli en Black Noir op 20 juli. Call of Duty-blogpost dat onthulde nog een paar details. Elke bundel kost 2.400 COD-punten en bevat wapencharmes, laadschermen, wapenstickers en emblemen.

Het eerste nieuws over de samenwerking van The Boys met Call of Duty werd geplaagd in een seizoen 4-trailer voor Call of Duty: Warzone 2 en Modern Warfare 2 tijdens Geoff Keighley’s Summer Games Fest vorige maand.

Wat The Boys seizoen 4 betreft, wachten we nog steeds op een update daarover, zoals showrunner Eric Kripke onlangs getweet dat een releasedatum afhangt van hoe lang de lopende Hollywood-schrijversstaking duurt. Maar de crew achter Prime Video’s spin-off Gen V wel het plannen van een panel op San Diego Comic-Condus details over die show zouden binnen een paar weken moeten komen.

Alex Stedman is een Senior News Editor bij IGN ​​en houdt toezicht op entertainmentrapportages. Als ze niet aan het schrijven of redigeren is, kun je haar vinden terwijl ze fantasieromans leest of Dungeons & Dragons speelt.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply