Air Force laat zien hoe kunstmatige intelligentie het leger zal helpen het luchtruim te domineren

0

Kunstmatige intelligentie die werkt om de nationale veiligheid te helpen beschermen, is “here to stay”, en de Amerikaanse luchtmacht laat al zien hoe AI het luchtruim kan domineren.

“We moeten erkennen dat AI er is. Het is er om te blijven. Het is een krachtig hulpmiddel”, zei luchtmachtkolonel Tucker “Cinco” Hamilton in een video die werd gepubliceerd door het Air Force Research Laboratory.

De AFRL, met het hoofdkantoor in Ohio, heeft deze maand gedetailleerde plannen gemaakt over hoe autonome drones zich in de toekomst zullen gedragen als wingmen voor piloten, inclusief het trainen van kunstmatige intelligentie op de Kratos XQ-58 Valkyrie experimentele drone.

AFRL’s bureau voor strategische ontwikkeling, planning en experimenten voert een operationeel experiment uit om de omvang van het toekomstige werk te bepalen om AI te trainen om vliegtuigen te besturen, aldus de luchtmacht.

DEFENSIE HEEFT WIJDVERSPREIDE AI-OVERNAMEBEGELEIDING NODIG, ZEGT HET OVERHEIDSVERSLAG

Air Force AI-experiment

Een simulatieoefening van het Air Force Research Laboratory (Een simulatieoefening van het Air Force Research Laboratory)

“Onze senior leiders hebben duidelijk en direct gezegd: we hebben te maken met nieuwe technologie en we hebben te maken met een nieuwe dreiging. We moeten snel gaan bij het bepalen van het concurrentievoordeel van autonomie en hoe we autonomie uiteindelijk kunnen operationaliseren voor the warfighter,” zei experimenteerleider Matthew “Rico” Niemiec in de video van de luchtmacht over het onderzoek.

De militaire tak werkt momenteel aan “volwassen autonomieconcepten door middel van digitale simulatie” en past dat vervolgens toe op situaties in het echte leven.

AI DRONE SWARM TOONT ​​MILITAIRE MACHT MAAR OOK VRAGEN WIE DE MACHT HEEFT

“Het runnen van deze neurale netwerken kost miljoenen en miljoenen runs, van trainingsruns”, zei chef-testpiloot “Evil” Bill Gray in de video. “Dat kun je niet doen in een echt vliegtuig… Maar je kunt het wel in een simulator.”

Simulatie van de luchtmacht

Een simulatieoefening van het Air Force Research Laboratory (Luchtmacht Onderzoekslaboratorium)

Zodra de technologie door experts wordt beschouwd als “volwassen genoeg in de” simulatie, wordt deze toegepast op een vluchttest waar “piloten effectief hands-off kunnen gaan”.

VS, CHINA CONCURRENTIE VOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE DOMINANTIE ZAL ‘DE TOEKOMST VAN DE MENSHEID DICTEREN’ WAARSCHUWEN EXPERTS

“Een van de voordelen van tests is ons vermogen om te experimenteren en sommige van deze mogelijkheden te demonstreren in een gecontroleerde omgeving. Beide zodat we belangrijke gegevens en lessen eruit kunnen halen, zodat we onze systemen kunnen ontwikkelen en risico’s kunnen verminderen voor toekomstige ontwikkeling , en om ervoor te zorgen dat we op de goede weg lopen’, zei luitenant-kolonel Ben ‘Baja’ Gilliland.

Air Force AI-experiment

Experiment met autonome vliegtuigen van de luchtmacht. (Een simulatieoefening van het Air Force Research Laboratory)

Het luchtmachtteam legde uit dat het bijhield hoeveel levens er in de loop der jaren verloren zijn gegaan door ongelukken of botsingen, en werken aan een toekomst waarin militaire leden niet zoveel risico lopen, wat een “enorm voordeel voor deze gemeenschap” zou zijn. volgens groepstechnicusdirecteur Jessica “Sting” Peterson.

ZET AI IN OM DE REKRUTERINGSCRISIS VAN HET MILITAIRE OP TE LOSSEN

Secretaris van de luchtmacht Frank Kendall besprak het belang van het Next Generation Air Dominance (NGAD) luchtoverwichtsinitiatief in mei, waarbij hij benadrukte dat het Amerikaanse leger zijn voorsprong “zal verliezen” als we nu niet vooruitgaan” op de hoge -aangedreven technologie.

Air Force experimenteert met aI

Het Air Force Research Laboratory voert een experiment uit met een autonoom vliegtuig. (Een simulatieoefening van het Air Force Research Laboratory)

HUIS EISEN AI-UPDATE VAN PENTAGON TERWIJL DE BEDREIGINGEN UIT CHINA EN ANDERE TEGENSTANDERS OPSTAPELEN

“NGAD zal attributen bevatten zoals verbeterde dodelijkheid en het vermogen om te overleven, vol te houden, samen te werken en zich aan te passen in het luchtdomein, allemaal binnen zeer omstreden operationele omgevingen. Niemand doet dit beter dan de Amerikaanse luchtmacht, maar we zullen die voorsprong verliezen als we nu niet verder gaan,’ zei Kendall.

Dat gevoel werd herhaald door de luchtmachtleden die aan het experiment werkten, die zeiden dat de technologie uiteindelijk de “overlevingskansen van onze menselijke operators” zal vergroten.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“We hebben de industrie nodig die samenwerkt met de academische wereld, samenwerkt met DoD, om ons naar de toekomstige staat te brengen, waardoor we onze nationale veiligheidsbelangen kunnen beschermen tegen een tegenstander die onze waarden niet deelt”, zei Hamilton.

Read original article here

Leave A Reply