Samsung Galaxy M34 versus OnePlus Nord CE 3: prijs in India, specificaties vergeleken

0

Samsung Galaxy M34 werd op 7 juli in India gelanceerd in de prijsklasse van Rs. 20.000. De smartphone, de opvolger van de Galaxy M33, draait op Android 13-gebaseerde One UI 5. Hij wordt aangedreven door een Exynos 1280 SoC, gekoppeld aan 8 GB RAM en tot 128 GB opslag aan boord. Twee dagen voor de lancering van de smartphone van Samsung organiseerde OnePlus zijn Summer Launch-evenement, waar het Chinese bedrijf de OnePlus Nord CE 3 uitbracht. Met een drievoudige camera-instelling heeft dit toestel van OnePlus een batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor 80 W SUPERVOOC-opladen.

Terwijl we de Samsung Galaxy M34 versus OnePlus Nord CE 3 vergelijken en analyseren, volgt hier een gids over de verschillen en overeenkomsten tussen de twee smartphones die in dezelfde week zijn gelanceerd.

Samsung Galaxy M34 vs OnePlus Nord CE 3 prijs in India

De Zuid-Koreaanse techgigant heeft twee RAM-configuraties uitgebracht voor de Samsung Galaxy M34. De basisversie van 6 GB RAM + 128 GB opslag heeft een prijs van Rs. 16.999, terwijl het 8 GB RAM + 128 GB opslagmodel is gemarkeerd op Rs. 18.999. De smartphone zal naar verwachting vanaf 15 juli in de verkoop gaan als onderdeel van de komende Amazon Prime Day Sale. Het zal ook te koop zijn op de officiële website van het bedrijf.

De OnePlus Nord CE 3 heeft ook twee configuraties te bieden. Terwijl het 8GB RAM + 128GB opslagmodel geprijsd is op Rs. 26.999, de eersteklas 12 GB RAM + 256 GB-variant kost Rs. 28.999. De smartphone zal in augustus in India te koop zijn.

De kleuropties voor de OnePlus Nord CE 3 zijn beperkt, waaronder Aqua Surge en Grey Shimmer. Aan de andere kant is de Samsung Galaxy M34 verkrijgbaar in de kleuren Midnight Blue, Prism Silver en Waterfall Blue.

Samsung Galaxy M34 vs OnePlus Nord CE 3 specificaties

Beide handsets, die twee dagen na elkaar zijn uitgebracht, draaien op Android 13-gebaseerd besturingssysteem. Terwijl de dual-SIM (Nano) Samsung Galaxy M34 5G op One UI 5 draait, draait OnePlus Nord CE 3 out-of-the-box op OxygenOS 13.1. Er is een klein verschil als het op weergave aankomt, aangezien de Samsung-smartphone een 6,6-inch full-HD+ (1.080×2.408 pixels) Super AMOLED-display heeft en de OnePlus Nord CE 3 een 6,7-inch vloeiend AMOLED-display heeft, beide met Verversingssnelheid van 120 Hz.

De Samsung Galaxy M34 wordt aangedreven door een 5nm Exynos 1280 SoC met maximaal 8 GB RAM, terwijl de OnePlus-handset wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 782G SoC, gekoppeld aan maximaal 12 GB RAM.

Over cameraspecificaties gesproken, beide handsets hebben een drievoudige camera aan de achterzijde, aangevoerd door een 50 megapixel primaire camera en een 8 megapixel ultragroothoekcamera. Voor selfies en videogesprekken is er een 13 megapixel camera bij de Samsung Galaxy M34, terwijl de OnePlus Nord CE 3 een 16 megapixel sensor krijgt.

Qua batterij heeft de OnePlus Nord CE 3 een batterij van 5000 mAh met 80 W SuperVOOC-oplaadondersteuning. De Samsung Galaxy M34 daarentegen wordt ondersteund door een batterij van 6000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 25 W.


Van de Nothing Phone 2 tot de Motorola Razr 40 Ultra, verschillende nieuwe smartphones zullen naar verwachting in juli hun debuut maken. We bespreken de meest opwindende smartphones die deze maand verschijnen en meer in de nieuwste aflevering van Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

OnePlus Nord CE 3 5G tegen Samsung Galaxy M34 5G vergelijking

OnePlus Nord CE 3 5G

Samsung Galaxy M34 5G

Belangrijkste specificaties
Weergave 6,70 inch 6,50 inch
Verwerker Leeuwenbek 782G octa-core
Voor camera 16 megapixel 13 megapixel
Achteruitrijcamera 50 megapixel + 8 megapixel + 2 megapixel 50 megapixel + 8 megapixel
RAM 12GB 6GB, 8GB
Opslag 128GB 128GB
Batterij capaciteit 5000 mAh 6000 mAh
Besturingssysteem Android 13 Android 13
Oplossing 1080×2412 pixels 1080×2400 pixels

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply