Diablo IV Seizoen 1 Releasedatum vastgesteld op 20 juli: Kwaadaardige Quest Line, Broken Builds, meer

0

Diablo IV’s langverwachte seizoen 1-update komt op 20 juli uit, bijna anderhalve maand sinds de game debuteerde en lovende recensies kreeg. De update, genaamd ‘Season of the Malignant’, werd begin vrijdag getoond tijdens een livestream van ontwikkelaars, waarin nieuwe speurtochten, items en verdere focus op de gevechtspas werden beschreven. Zoals de titel suggereert, introduceert het komende seizoen een gloednieuwe missiereeks waarin het rijk van Sanctuary langzaam wordt gecorrumpeerd door een plaag, waardoor alle levende wezens veranderen in kwaadaardige monsters met nieuwe krachten. Het hoofdstuk speelt zich af na de hoofdcampagne van Diablo 4, waarin je Lilith, Daughter of Hatred, versloeg om Sanctuary van het kwaad te verlossen, en dient als een zijverhaal in de open wereld. Het seizoen begint om 22.30 uur IST/ 10.00 uur PT.

Terwijl een etterende vloek zijn bereik over Diablo IV’s Sanctuary vergroot, wordt de speler teruggeroepen naar Kyovashad op niveau 1 om een ​​nieuw personage Cormand te ontmoeten, een voormalige priester van de Cathedral of Light, die ons de nieuwe taak toewijst om de geïnfecteerde harten te verscheuren de kwaadaardige wezens eruit halen en ze gebruiken om onze macht te vergroten. Elite-monsters die je in de wereld vindt, hebben een kans om te spawnen als een kwaadaardige versie, die na een nederlaag een blootgesteld kwaadaardig hart laat vallen. Je kunt met dit item communiceren om een ​​ritueel te starten dat een nog krachtigere versie van de elitevijand voortbrengt, omringd door een groep corrupte bendes. Als je dat eenmaal hebt gedood – ja, het is dubbel werk – verdien je een Caged Heart, dat in wezen functioneert als een edelsteen die in ringen of amuletten kan worden gestoken om je kracht enorm te vergroten. Het is een manier voor jou om “stomme, nieuwe kapotte builds” te maken waarvan de ontwikkelaars hopen dat ze terecht in balans zijn.

Diablo IV recensie

Tijdens Diablo IV’s seizoen 1 worden alle ring- en amuletdruppels geleverd met gekleurde sockets – rood, blauw of geel – die alleen de krachten van gelijkgekleurde harten accepteren. Je kunt geen rood hart in een blauwe houder koppelen, omdat het spel spelers aanspoort om naar specifieke kleuren van items te zoeken. Misschien, als je het geluk hebt tijdens je jacht, ontdek je een mysterieuze vierde kleur hart, die op elk sieraad kan worden geplaatst. Er zijn in totaal 32 Maligne Heart-krachten om te verzamelen, hoewel je er nog sterkere versies van zult tegenkomen terwijl je het spel blijft spelen. Alle oude, nu nutteloze harten kunnen vervolgens worden opgesplitst in knutselmateriaal dat kan worden gebruikt om Invokers te maken. Deze kunnen worden gebruikt zodra je de Diablo IV seizoen 1-campagne hebt voltooid, bij een kwaadaardige tunnel, waar je op gegarandeerde harten kunt jagen. Onthoud: Kwaadaardige harten zijn vrij zeldzaam bij het zoeken in de bovenwereld.

De reis van seizoen 1 is verdeeld over zeven hoofdstukken, elk met zijn eigen reeks doelstellingen en beloningen, door middel van nieuwe items en gunsten. Dit laatste is cruciaal voor de voortgang van de gevechtspas van Diablo 4 door je te helpen beloningen te ontgrendelen – hoe meer Favor je verdient, hoe meer niveaus je ontgrendelt. Het is ook vermeldenswaard dat er hier twee soorten gevechtspassen zijn: een gratis niveau waar iedereen in-game-boosts kan verdienen en een betaald Premium-niveau, waarbij de beloningen allemaal cosmetica zijn. Bij de lancering had Diablo IV alleen een winkel in de game die alleen skins bevatte, en de game verleidde je nooit om er een te kopen. Hopelijk zet de trend zich door, aangezien Blizzard Entertainment zich de komende jaren richt op het uitbreiden van de game. De studio heeft al twee uitbreidingen in actieve ontwikkeling.

Diablo IV is uit op pc (via Battle.net), PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply