Reddit dwingt moderators om het NSFW-label te verwijderen. Dit is waarom

0

Het populaire socialemediaplatform Reddit dwingt sommige moderators om het NSFW-label (Not Safe for Work) te verwijderen. Veel subreddits hebben de tactiek gebruikt om het label van hun community te veranderen in NSFW als een vorm van protest tegen de nieuwe API-prijzen van Reddit, waardoor veel applicaties van derden zijn afgesloten.

Volgens The Verge heeft Reddit nu gedreigd actie te ondernemen tegen de moderators van sommige van deze communities, zoals r/military en r/PICS.

Het rapport beweert dat Reddit de moderators van sommige van deze gemeenschappen heeft bedreigd en hen heeft opgedragen het NSFW-label onmiddellijk te wijzigen. Het sociale-mediaplatform stelt dat deze gemeenschappen historisch gezien niet als NSFW werden beschouwd en nog steeds niet in de NSFW-categorie vallen onder het huidige beleid van Reddit. Bovendien beweert Reddit dat als de beslissing om deze gemeenschappen als NSFW te bestempelen niet wordt gewijzigd, de moderators zullen worden onderworpen aan acties zoals het verliezen van de mogelijkheid om toekomstige gemeenschappen te modereren.

Ter verdediging betoogde r/military in een post op donderdag dat de subreddit wordt geleverd met een NSFW-omgeving, maar dat ze pas onlangs hebben besloten deze te wijzigen. De moderators merkten op dat militaire inhoud gewelddadig kan zijn, en ze overwegen om nog meer “militaire video’s” toe te staan.

Echter, buigend voor de druk van Reddit, besloten zowel r/military als r/PICS om het NSFW-label te verwijderen, merkte The Verge op. r/PICS had eerder zijn focus verlegd naar het plaatsen van inhoud gericht op komiek John Oliver, voordat het label werd gewijzigd in NSFW als een vorm van protest tegen de recente API-wijzigingen.

Redditors zijn boos over de exorbitante vergoedingen die het socialemediaplatform in rekening wil brengen voor gegevenstoegang, wat een verwoestende impact zal hebben op applicaties van derden die gebruikersinteractie en het bekijken van het platform vergemakkelijken. Als een vorm van protest tegen de API-prijzen besloten veel subreddits vorige maand tijdelijk 48 uur te sluiten.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 07 juli 2023, 09:53 uur IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply