Machinegeweer Kelly laat ‘dromen uitkomen’ door een waaier in het gezicht te slaan

0

Zoals een voormalig presentator van een spelshow die de slechtste president in de geschiedenis van de VS werd, ooit zei: ‘Als je een ster bent, laten ze je het doen. Je kan alles doen.” Muzikant en af ​​en toe een acteur Machinegeweer Kelly heeft dit onlangs meegemaakt en heeft als resultaat een fan geholpen zijn bizarre dromen waar te maken door hem tijdens een recent concert in het gezicht te slaan.

In de bovenstaande video die is gepost op het officiële account van Kelly (wiens echte naam Colson Baker is) op TikTok, ziet de man die de 40 nadert en gekleed is zoals een tiener uit 2004 gespannen zou vinden, een teken van een fan die zegt dat ze helemaal zijn gekomen uit Mexico om geslagen te worden door de entertainer. Kelly lijkt aanvankelijk van streek door het verzoek en zegt dat het de jongere pijn zou doen als hij de ringen aan zijn hand krijgt, voegt eraan toe dat het een “lose-lose”-situatie is, en sluit vervolgens zijn eerste opmerkingen af ​​door te zeggen dat hij het zou overwegen alvorens te doen Het.

Nadat Kelly de fan lichtjes heeft aangeraakt, blijft ze optreden terwijl ze de persoon vertelt dat hij van ze houdt, en in de commentaren zijn fans grotendeels voorstander van de interactie. Sommigen zeggen dat dit indrukwekkend is, aangezien de meesten niet hetzelfde zouden doen als daarom wordt gevraagd, een ander zegt dat Kelly slim was om het teken van de persoon aan de camera te laten zien, en ten eerste is hun honger naar de rapper duidelijk in hun ideale scenario.

“Als ik aan mijn haar trek en zeg dat je van me houdt, doe je het dan lmao 🤣”

– Veronica “V” (5 juli 2023)

Elders in het discours beklagen degenen die Kelly kenden van zijn vroegste muziek wat hij nu doet, anderen zeggen dat hij lijkt op een personage dat gekleed is als iemand van een anime-project, en iemand anders zegt dat verzoeken van fans steeds vreemder en vreemder worden. Dit is de laatste tijd enigszins bewezen met telefoons die naar muzikanten worden gegooid en iemand die de as van hun moeder op het podium gooit tijdens een Pink-concert in Londen. Voor zover we weten, heeft Kelly zoiets nog niet gekregen en heeft hij, afgezien van het geven van echte gezichtsstoten aan fans, metaforische kritieken gekregen van critici vanwege zijn zeer slechte filmische werk.

Wat er in de toekomst voor hem zal komen van mensen valt nog te bezien. Op dit moment heeft hij geen andere projecten aan dek en was hij onlangs binnen Dave als zichzelf op FXX en speelde ook in Een manier met Kevin Bacon vorig jaar. Hij gaat ook door met poppunkmuziek en het is niet bekend wanneer en of hij zal terugkeren naar rap.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply