‘The Purge 6’ is in handen van Universal, maar het lijkt erop dat ze te bang zijn om ernaar te handelen

0

Sla alarm en zoek dekking omdat De overval zou binnenkort kunnen doorgaan met een nieuwe aflevering van het tijdsblok van 24 uur waarin alles legaal is en elke schijn van het woord misdaad ophoudt te bestaan.

Van De eeuwige zuivering naar De zuivering: anarchie, hebben de films allemaal een centraal thema: de samenleving stort om ons heen ineen, en bij elke filmversie is er een andere vervagende pijler van wat ons vroeger bij elkaar hield. Elke film is een kijkje in hoe het eruit ziet als mensen verder uit elkaar raken, omdat ze meer redenen vinden om zich op haat te concentreren in plaats van op wat ons zou kunnen binden.

In een gesprek met The Playlist zegt James DeMonaco dat Universal het script heeft gezien, maar dat er enige zorgen over bestaan ​​- namelijk één.

“Ik heb het script geschreven. Universal heeft het gezien. Er zijn zorgen over het budget, maar het presenteert zeker een gebroken Amerika … Het Amerika waarin ik presenteer Zuiveren 6 is waar we allemaal gescheiden zijn door ideologie en seksuele voorkeur. De staten zijn dus op verschillende manieren opgesplitst.”

Hij vervolgde door te zeggen dat het een andere versie zou zijn van wat we eerder hadden gezien; en dat hij een speciaal iemand terug wil halen.

“Het staat geschreven, het is binnen [Universal’s] handen. Ik denk dat ze bang zijn voor het budget. Maar mijn ding was dat als ik terug zou komen en een zesde zou regisseren, het iets groters en een beetje epischer zou worden, met dit nieuwe Amerika dat ik wil presenteren en terugbrengen [Frank Grillo’s] karakter. Het zit dus een beetje in het ongewisse.”

In het ongewisse zijn is zeker geen leuke plek voor fans die hopen wakker te worden met het nieuws dat The Purge zijn volgende aflevering krijgt. De films, hoewel gruwelijk en soms ronduit angstaanjagend, zijn boeiend en gedenkwaardig. Ik hoop dat we er in de nabije (of niet zo nabije) toekomst nog een krijgen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply