Het andere Xbox-nieuws terwijl we wachten op het FTC-oordeel – Ontgrendeld 602

0

Terwijl we wachten op de uitspraak in de Microsoft vs. FTC-rechtszaak over het lot van Xbox’s Activision-Blizzard-acquisitie, duiken we in enkele van de andere dingen die gebeuren in de wereld van Xbox, uit de toekomst van Banjo-Kazooie (als die er al is). ) tot Ubisofts geruchten Assassin’s Creed Black Flag-remake tot het verborgen juweeltje van deze maand op Xbox Game Pass, en meer!

Abonneer je op een van je favoriete podcastfeeds, op ons YouTube-kanaal of pak een mp3 van de aflevering van deze week. Bekijk voor meer geweldige inhoud mijn recente interview met Todd Howard, die de realisatie van zijn visie voor Starfield na acht jaar besprak, hoe Red Dead Redemption 2 een soort inspiratie was, wat zijn toekomst in petto heeft, en meer!

Bekijk voor meer dekking van de volgende generatie onze Xbox Series X-recensie, onze Xbox Series S-recensie en onze PS5-recensie.

Ryan McCaffrey is IGN’s hoofdredacteur van previews en presentator van de wekelijkse Xbox-show van IGN, Podcast ontgrendeldevenals onze maandelijkse interviewshow, IGN Ongefilterd. Hij komt uit Noord-Jersey, dus het is ‘Taylor ham’, niet ‘varkensrolletje’. Debat erover met hem op Twitter op @DMC_Ryan.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply