KH233 Teaser: Kamal Hassan’s aankomende film met H Vinoth | Horloge

0

KH233 Officiële aankondiging: Kamal Haasan werkt samen met H Vinoth voor een film met politieke achtergrond
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM KH233 Officiële aankondiging: Kamal Haasan werkt samen met H Vinoth voor een film met politieke ondertoon

De makers hebben de teaser vrijgegeven voor de aankomende film KH233 van Kamal Hassan. De slogan van Rise to Rule is door de makers aan de film toegevoegd. KH233 lijkt dus een film die oproept tot actie tegen het systeem.

Kamal Hassan ging naar Twitter en deelde de aankondiging, schrijvend in het bijschrift: “En het begint … #RKFI52 #KH233 #RISEtoRULE”. De film wordt ook geproduceerd door Kamal Haasan onder de vlag van Raaj Kamal Films International, samen met R. Mahendran.

Eerder werd gespeculeerd dat Pa Ranjith zou samenwerken met Kamal Haasan voor een film. Het lijkt er echter op dat de film in de wacht is gezet. Na de film met H. Vinoth zal Haasan samenwerken met Mani Ratnam voor KH234, met muziek van AR Rahman.

Regisseur H. Vinoth daarentegen heeft back-to-back Ajith-films, Valimai en Thunivu, begeleid. Hoewel beide films geld opleverden aan de kassa, slaagden ze er niet in om alle soorten publiek tevreden te stellen. De touch van de regisseur, die bekend stond om kwaliteitsfilms als Theeran Adhigaram Ondru en Sadhuranga Vettai, ontbrak in deze twee films. Fans hopen dat Vinoth terugkomt met een knaller met de film van Haasan.

De Vasool Raja MBBS-acteur heeft de komende jaren een reeks films op het programma staan. Dit omvat zijn samenwerking met filmmaker Mani Ratnam. In 1987 maakten de combinatie van regisseur en acteur hun eerste en enige film samen. De film is de cultklassieker Nayakan. Dit zou zijn volgende release zijn na KH233. Ook sloot de acteur zich onlangs aan bij Project K van Nag Ashwin. De film heeft een beroemde cast, waaronder Amitabh Bachchan, Deepika Padukone en Disha Patani, naast Kamal. De acteur wordt naar verluidt aangeprezen om de rol van antagonist in de film te spelen.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply