Margot Robbie Sports Uncanny Replica van iconische Barbie zoekt ‘Barbie’-première in Seoul

0

Foto via Warner Bros. Afbeeldingen

Margot Robbie neemt haar rol als hoofd Barbie zeer serieus. De producer/ster van Greta Gerwig komt eraan Barbie heeft alles uit de kast gehaald met haar op poppen geïnspireerde mode terwijl ze de film promootte en vrolijk Barbie’s hypervrouwelijkheid en liefde voor gedurfde kleuren viert. Bekijk hieronder een hele reeks memorabele modemomenten:

Nu heeft Robbie zichzelf overtroffen door twee looks in één te dienen met haar recreatie van de Day-to-Night Barbie uit 1985 tijdens een recente première in Seoul:

Bewonder de glinsterende midi-jurk. Ga helemaal los over de witte fedora. Niet in staat zijn om met de dikke mobiele telefoon om te gaan. Dit zij-aan-zij-shot met de originele poppen is genoeg om zelfs Barbie-haters te laten toegeven dat Robbie het goed deed:

Vergeleken met de werkelijke dag-tot-nacht-barbies, krijgt Robbie over de hele linie tienen voor niet alleen het namaken van outfits die erg “van hun tijd” zijn, maar ook voor het tijdloos laten lijken nu ze levensgroot en in beweging zijn.

Voor degenen die de freakin ‘film nu al willen zien, we zijn slechts drie weken verwijderd van de openingsavond op 21 juli. Barbie zal positief over Christopher Nolan’s lopen Oppenheimerop hakken niet minder. Barbie is momenteel op zoek naar een trek van $ 70-80 miljoen in het eerste weekend, terwijl Oppenheimer kijkt naar een start van $ 40 miljoen.

Dit is niet bepaald verrassend, aangezien Barbie ziet er leuk uit en Oppenheimer ziet er gruwelijk uit (en heeft een R-rating om op te starten). Maar sommige insiders uit de industrie denken Barbie zou veel verder kunnen gaan dan dat cijfer.

Niemand kan zeggen dat Robbie niet haar steentje bijdraagt ​​om de hypetrein in een hogere versnelling te krijgen. Het komt zelden voor dat een acteur zoveel doet om een ​​iconische rol te vieren die tegenwoordig geen superheld is, dus als we nog een paar Barbie-looks kunnen krijgen voor de openingsavond, is het lange wachten tot 21 juli de moeite waard.

Over de auteur

Matt Wayt

Matt Wayt

Matt woont in Hollywood en schrijft graag over kunst en het bedrijf dat het probeert om zeep te helpen. Hij houdt van Tsukamoto en Roger Rabbit en vindt snelle zooms in CG-opnamen smakeloos.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply