Steam-zomeruitverkoop 2023 Beste deals: Dark Souls 3, God of War, FIFA 23, Cyberpunk 2077 en meer

0

De Steam-zomeruitverkoop van 2023 is nu live en biedt nieuwe en terugkerende kortingen op pc-games. Het evenement is twee weken actief en loopt tot 13 juli, 22.30 uur IST, met een grotere pool van games met korting dan het uitverkoopevenement van maart, oplopend tot een prijshack van 85 procent. Bandai Namco biedt eindelijk korting op de Dark Souls-trilogie, meer dan een jaar geleden dat het de prijsverlagingen heeft stopgezet vanwege een cruciaal beveiligingslek dat in januari 2022 werd ontdekt. ​​De prijsverlaging is echter niet zo steil als vroeger zijn, met Dark Souls 3 kost Rs. 2.149, vergeleken met de Rs. 1.047 prijskaartje begin vorig jaar. Het is nog steeds een enorme daling van de basis Rs. 4.299 prijskaartje, waardoor nieuwkomers die geboeid zijn door Elden Ring meer van de FromSoftware-catalogus kunnen bekijken. Die bekroonde open-wereldtitel is ook te koop voor Rs. 1.819 – een prijsverlaging van 30 procent, en er is ook een uitbreiding gepland voor later.

Elke PlayStation-PC-poort wordt ook in de uitverkoop aangeboden, behalve The Last of Us Part I, waarvan ik denk dat er geen korting zal zijn totdat Naughty Dog het volledig heeft opgelost. In mijn technische recensie van de game vermeldde ik hoe de CPU-kernen volledig werden opgeslokt – zelfs tijdens inactiviteit – en een reeks prestatieproblemen had, zoals framerate-drops en ongelijkmatige textuurbelasting. U kunt in plaats daarvan kiezen voor een ander vader-kindverhaal in de God van de oorlog opnieuw opstarten, beschikbaar met 40 procent korting voor Rs. 1.979. Beide Spider Man games, Remastered en Miles Morales, staan ​​vermeld op Rs. 2.679 en Rs. 2.210, hoewel ik het gevoel heb dat de laatste nog goedkoper zou moeten zijn, gezien hoe kort het totale spel is. Een andere goede keuze zou zijn Uncharted: Legacy of Thieves Collection, die zowel Uncharted 4 als Uncharted: The Lost Legacy in hetzelfde pakket plaatst voor Rs. 1.979.

Ik ben nogal verrast om te zien dat Star Wars Jedi: Survivor zo snel te koop is, nadat het in april was gelanceerd om lovende recensies te geven – die allemaal kritiek hadden op de prestatieproblemen die ertoe leidden dat de game moeite had om op geavanceerde hardware te draaien. Dat verklaart de gemengde ontvangst op Steam, en het is geprijsd op Rs. 2.624 met 25 procent korting. Resident Evil 4, uitgebracht in maart, is daarentegen niet te koop, hoewel er andere Capcom-titels van hoge kwaliteit zijn die je kunt kiezen. Ik zou aanraden om de remake van Resident Evil 2 te kopen, waarin je in de huid stapt van rookie-agent Leon S. Kennedy, terwijl hij zijn weg baant naar de geïnfecteerde Raccoon City, geteisterd door vleesetende zombies. Het staat vermeld op Rs. 499 met 75 procent korting. Of als je van hack-and-slash met een hoog octaangehalte houdt, koop dan Devil May Cry 5 voor Rs. 577.

Als je van open-world titels houdt, zou Red Dead Redemption 2 een no-brainer keuze moeten zijn, die een korting van 67 procent heeft gekregen, waardoor de prijs is gedaald tot Rs. 1.055. Of bereid je voor op de Phantom Liberty DLC met de Blade Runner-achtige Cyberpunk 2077, die ik beloof, is in een veel betere staat dan bij de lancering in 2020. De basisgame kost Rs. 1.499 na een korting van 50 procent, hoewel je ook een bundel ter waarde van Rs kunt krijgen. 2.758, inclusief de aanstaande uitbreiding. Aan de kant van de shooter heeft de nieuwste Call of Duty: Modern Warfare II een korting van 45 procent gekregen, die nu Rs kost. 2.749 voor de basiseditie.

Daarmee is hier een lijst met de beste deals voor pc-games die je niet mag missen tijdens Steam’s Summer Sale 2023.

Steam Summer Sale 2023 beste pc-gamedeals

Elden Ring bij Rs. 1.819 — 30 procent korting (LAGERE KORTING DAN VOORdien)

Dark Souls geremasterd voor Rs. 599 – 50 procent korting (VORIGE BESTE)

Dark Souls II: geleerde van de eerste zonde voor Rs. 1.313 — 50 procent korting (LAGERE KORTING DAN VOORdien)

Dark Souls III bij Rs. 2.149 — 50 procent korting (LAGERE KORTING DAN VOORdien)

Cyberpunk 2077 bij Rs. 1.499 – 50 procent korting (VORIGE BEST)

Cyberpunk 2077 recensie

Sekiro: Shadow Die Twice voor Rs. 1.999 – 50 procent korting (VORIGE BEST)

Disco Elysium – The Final Cut voor Rs. 224 – 75 procent korting (VORIGE BESTE)

God van de oorlog bij Rs. 1.979 – 40 procent korting (VORIGE BEST)

Batman: Arkham-collectie voor Rs. 202 – 85 procent korting (VORIGE BESTE)

Resident Evil 2 voor Rs. 499 – 75 procent korting (VORIGE BEST)

Resident Evil 2 recensie

Resident Evil 3 voor Rs. 584 – 75 procent korting (VORIGE BESTE)

Resident Evil Village op Rs. 1.199 – 50 procent korting (VORIGE BEST)

Monster Hunter Rise bij Rs. 959 — 60 procent korting (NIEUW LAAG)

Monster Hunter: Wereld voor Rs. 1.248 – 50 procent korting (VORIGE BEST)

Marvel’s Spider-Man geremasterd voor Rs. 2.679 – 33 procent korting (VORIGE BESTE)

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales voor Rs. 2.210 – 33 procent korting (VORIGE BESTE)

Spider-Man geremasterde pc-recensie

Uncharted: Legacy of Thieves-collectie voor Rs. 1.979 — 40 procent korting (NIEUW LAAG)

FIFA 23 voor Rs. 874 – 75 procent korting (NIEUW LAAG)

Star Wars Jedi: Survivor voor Rs. 2.624 — 25 procent korting (EERSTE KORTING)

Star Wars Jedi: Survivor-recensie

Dode ruimte bij Rs. 2.099 – 30 procent korting (NIEUW LAAG)

Call of Duty: Modern Warfare II voor Rs. 2.749 – 45 procent korting (VORIGE BEST)

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete editie voor Rs. 299 – 70 procent korting (VORIGE BEST)

Grand Theft Auto V voor Rs. 952 – 64 procent korting (NIEUW LAAG)

Hogwarts Legacy-recensie

Hogwarts Legacy voor Rs. 2.399 — 20 procent korting (EERSTE KORTING)

Red Dead Redemption 2 voor Rs. 1.055 – 67 procent korting (VORIGE BEST)

Hades bij Rs. 550 – 50 procent korting (VORIGE BEST)

Devil May Cry 5 voor Rs. 577 – 67 procent korting (VORIGE BESTE)


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply