WNBA-kampioen zegt dat Amerika ‘op zoveel manieren afval’ is te midden van SCOTUS-uitspraken

0

Washington mystici speler Natasha Cloud scheurde vrijdag de Verenigde Staten te midden van meerdere uitspraken van het Hooggerechtshof.

Na een dag waarop het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het gebruik van ras als een factor bij toelating tot de universiteit verwierp als een schending van de clausule inzake gelijke bescherming van het 14e amendement, oordeelde het Hooggerechtshof in het voordeel van kunstenaar Lorie Smith op vrijdag.

Natasha Cloud speelt tegen de Chicago Sky

Natasha Cloud, #9 van de Washington Mystics, hanteert de bal tijdens de wedstrijd tegen de Chicago Sky op 18 juni 2023 in de Entertainment and Sports Arena in Washington, DC (Stephen Gosling/NBAE via Getty Images)

Smith klaagde de staat Colorado vanwege de antidiscriminatiewet die bedrijven die verkoop of andere accommodaties aan het publiek aanbieden verbood om service te weigeren op basis van de seksuele geaardheid van een klant.

BRITTNEY GRINER ROEPT INCIDENT INZAKE INCIDENT INZAKE LUCHTHAVEN ‘ROCK BOTTOM’ VOOR WNBA

Cloud, die berichten over beide uitspraken op haar Instagram deelde, sprong vrijdag op Twitter en uitte haar ongenoegen over het land.

“Ons land is op zoveel manieren een puinhoop en in plaats van onze middelen te gebruiken om het beter te maken, blijven we gemarginaliseerde groepen onderdrukken die we sinds het begin der tijden hebben aangevallen”, schreef Cloud op Twitter.

“Zwarte/bruine gemeenschappen & LHBTQ+ man, we zijn te machtig om nog steeds afzonderlijke problemen aan te pakken.”

Op haar Instagram deelde Cloud een verhaal van CNN over de uitspraak van het Hooggerechtshof over Positieve actiemet Cloud-tekst “Blijf achteruit gaan ….”

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Natasha Cloud reageert tijdens een wedstrijd tegen de storm

Natasha Cloud, #9 van de Washington Mystics, reageert tijdens het vierde kwartaal tegen de Seattle Storm in de Climate Pledge Arena op 11 juni 2023 in Seattle, Washington. (Steph Chambers/Getty Images)

Cloud deelde ook een verhaal van Rolling Stone over de uitspraak van het Hooggerechtshof over 303 Creative LLC v. Elenis, waarin ze het land een “f —— grap” noemde in haar post.

Bovendien, de hoge Raad oordeelde vrijdag dat de regering-Biden niet verder kan met haar programma voor het uitdelen van schulden aan studentenleningen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Washington Mystics bewaker Natasha Cloud speelt tegen Atlanta

Washington Mystics-bewaker Natasha Cloud, # 9, brengt de bal het veld op tegen de Atlanta Dream op 28 juni 2023 in de Entertainment and Sports Arena in Washington, DC (Charles Brock/Icon Sportswire via Getty Images)

“Het plan van de secretaris annuleerde ongeveer $ 430 miljard aan federale studieleningen, waardoor de schulden van 20 miljoen leners volledig werden gewist en het mediane bedrag dat de andere 23 miljoen verschuldigd was, werd verlaagd van $ 29.400 naar $ 13.600,” Opperrechter John Roberts schreef voor de meerderheid. “Zes staten hebben een rechtszaak aangespannen, met het argument dat de HEROES Act het plan voor het annuleren van leningen niet goedkeurt. We zijn het daarmee eens.”

Brianna Herlihy en Ronn Blitzer van Fox News hebben bijgedragen aan dit rapport.

Read original article here

Leave A Reply