OnePlus Nord CE 3 5G Schermspecificaties geplaagd voorafgaand aan lancering: alle details

0

OnePlus zal de OnePlus Nord CE 3 5G op 5 juli uitpakken tijdens het Summer Launch Event. Vooruitlopend heeft het Chinese technologiemerk meerdere teasers uitgebracht, waarin de belangrijkste specificaties van de smartphone worden onthuld. Onlangs heeft het de weergavedetails van de handset onthuld. Er is bevestigd dat de OnePlus Nord CE 3 5G een vloeiend AMOLED-display heeft met een hoge verversingssnelheid. Onlangs werd ook bevestigd dat het draait op de Qualcomm Snapdragon 782G SoC. Verder wordt de handset geplaagd om in een Aqua Surge-tint te komen.

Via een speciale microsite op zijn India-website heeft OnePlus de weergavespecificaties van de OnePlus Nord CE 3 5G bevestigd. Het heeft een vloeiend AMOLED-scherm van 6,7 inch met een verversingssnelheid van 120 Hz. Dit komt overeen met een lek van vorige week.

Er is al bevestigd dat de OnePlus Nord CE 3 een Qualcomm Snapdragon 782G SoC onder de motorkap zal hebben. Het zal worden aangeboden in een Aqua Surge-afwerking met drievoudige camera’s aan de achterzijde.

OnePlus heeft al aangekondigd dat de lancering van de OnePlus Nord CE 3 5G op 5 juli in India zal plaatsvinden tijdens het Summer Launch Event van het bedrijf. Het evenement begint om 19.00 uur IST. De OnePlus Nord 3 5G en OnePlus Nord Buds 2R TWS-oordopjes zullen ook debuteren.

OnePlus heeft niets gezegd over het RAM-geheugen en de cameradetails van het aankomende aanbod, maar eerdere rapporten suggereerden 12 GB LPDDR4X RAM op de OnePlus Nord CE 3 5G. De opstelling van de achteruitrijcamera kan een 50-megapixel IMX890 primaire sensor met optische beeldstabilisatie (OIS), een 8-megapixelsensor met een 112-graden ultragroothoeklens en een 2-megapixel macrosensor omvatten. Er wordt verwacht dat het wordt ondersteund door een 5000 mAh-batterij met 80 W bekabelde SuperVOOC-ondersteuning voor snel opladen. Het kan draaien op Android 13 met OxygenOS 13.1 skin.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply