John Mayer, Kanye en de muziekcriticus die terug zal zijn op de radar van Swifties na de heruitgave van ‘Speak Now’

0

Taylor Swift VMA's

Foto door Jeff Kravitz/FilmMagic

Als je onder een steen hebt geleefd of niet chronisch aan de Swiftie-kant van internet bent, Taylor Snel is op een missie geweest om haar eerste zes albums opnieuw op te nemen nadat de meesters zonder haar medeweten waren verkocht. Het nieuwste in de heruitgaven is haar derde studioalbum Nu spreken die op 7 juli uitkomt.

Het album heeft zeker wat gewicht, aangezien het een aantal minder dan vleiende nummers bevat over verschillende mensen die de 19-jarige Taylor mogelijk hebben beledigd. Hoewel Swift nooit heeft bevestigd of ontkend over wie de fans speculeren dat haar liedjes gaan, is hier een lijst met vermeende liedonderwerpen die in juli weer op de radar kunnen verschijnen.

Camilla Belle

Actrice Camilla Belle ging uit met Swift’s ex Joe Jonas kort nadat het paar uit elkaar ging. Deze romance leek de aanleiding te zijn geweest voor het nummer “Better than Revenge”, waarin Swift zegt dat Belle “onderschatte van wie ze stal”.

Swift kreeg wat kritiek voor dit nummer, met veel mensen die beweerden dat ze Belle sletterig maakte met regels als: “Ze staat beter bekend om de dingen die ze op de matras doet.”

Kanye West

https://www.youtube.com/watch?v=RvakT52RjQ

De gecompliceerde geschiedenis van Taylor Swift met Kanye West is terug te voeren tot een moment waarop hij het podium betrad toen ze een VMA accepteerde in 2009 en het publiek vertelde dat Beyonce haar had moeten winnen. Voordat hij een telefoontje verzon en beweerde dat hij “die b**** beroemd had gemaakt”, lijkt Swift het nummer “Innocent” over hem te hebben geschreven.

De tekst zegt: “Het is oké, het leven is een harde menigte / 32 en je groeit nog steeds op / Wie je bent, is niet wat je deed.” Ondanks haar ballade van vergeving en een korte verzoening lijkt het paar geen vriendschappelijke relatie meer te hebben.

Bob Lefsetz

Hoewel het nummer “Mean” zeker iedereen zou kunnen omvatten die tijdens haar carrière aan Taylor Swift twijfelde of een hekel had aan haar, gaat het gerucht dat blogger en muziekcriticus Bob Lefsetz het hoofdonderwerp is. De schrijfster maakte een recensie van haar optreden tijdens de Grammy’s van 2010 en zei dat ze “niet kan zingen”. Een regel die het in het nummer heeft gehaald. “Dronken en mopperend over dat ik niet kan zingen.”

Lefsetz antwoordde zelfs dat hij “Taylor Swift de publiciteit gaf die ze verdient”, maar dat ze “nog steeds niet kan zingen”. Sindsdien zijn zijn berichten over Swift schaars geweest, maar bevatten ze wel een mopperende bekentenis dat ze ‘een iconische artiest is, mogelijk de grootste ter wereld’.

Adam Jong

Misschien wel een van de meest iconische liefdesliedjes op Nu spreken, “Enchanted” zou gaan over iemand die Taylor maar één keer heeft ontmoet. Swift was blijkbaar zo ingenomen met de ontmoeting Uilenstad zanger Adam Young dat ze de ballad schreef en hem smeekte “Wees alsjeblieft niet verliefd op iemand anders.”

Alsof Swifties meer bevestiging nodig hadden, gaf Young een reactie. Hij gebruikt het deuntje van de zanger om haar te vertellen: “En ik wou dat je wist / Taylor dat ik zo verliefd op je was.”

Taylor Lautner

Taylor Lautner daarentegen is misschien veilig voor de Swiftie-vuurstorm, aangezien “Back to December” een breuk doorgeeft waar Taylor Swift volledig de schuld van lijkt te nemen. Het paar dateerde kort in 2009 na een ontmoeting op de set van de film Valentijnsdag.

In tegenstelling tot andere exen lijkt Lautner vredig te slapen met de komst van Spreek nu (Taylor’s versie). Hij plaatste zelfs een TikTok op het nummer “Dear John” onder de hashtag #PrayForJohn.

John Mayer

Over “Dear John” gesproken, John Mayer zal waarschijnlijk de meeste aandacht krijgen tijdens de heruitgave van dit album. Zozeer zelfs dat Swift zelf haar fans moest vragen dat hun “vriendelijkheid en zachtheid zich uitstrekken tot [their] internetactiviteiten” voordat ze het lied zong op de tweede avond van haar tournee in Minneapolis.

Mayer dateerde tussen 2009 en 2010 met Swift toen de zangeres 19 was en hij 32. Dit leidde tot de powerballad met regels als ‘Denk je niet dat negentien te jong is / om gespeeld te worden door je duistere, verwrongen spelletjes als ik zo van je hield? /Ik had het moeten weten.”

Onnodig te zeggen, Spreek nu (Taylor’s versie), staat vol met referenties, call-outs en Dear John-brieven. Fans verwachten dat er nog meer celebrity-oproepen zullen zijn sinds Taylor de tracklijst heeft vrijgegeven, inclusief vault-tracks zoals “When Emma Falls in Love”, waarvan wordt vermoed dat het over Emma Stone gaat.

Het album verschijnt op 7 juli overal waar je naar muziek kunt luisteren.

Over de auteur

Avatar

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply