Indus krijgt toegankelijkheidsfuncties met ondersteuning van Google’s AI-Powered Project Gameface

0

De in Pune gevestigde ontwikkelaar SuperGaming werkt samen met Google om enkele toegankelijkheidsfuncties toe te voegen aan zijn aankomende Indo-futuristische Battle Royale-game, Indus. We hebben nog geen directe gameplay van de pc-versie gezien, maar de studio heeft bevestigd dat het aangepaste ondersteuning voor Project Gameface heeft toegevoegd, waardoor verdere inclusiviteit mogelijk wordt, waardoor spelers in-game acties kunnen besturen met behulp van hoofdbewegingen en verschillende gezichtsuitdrukkingen. De functie is grotendeels gericht op gamers die lijden aan cognitieve of motorische problemen en kan worden ingesteld via een eenvoudige gezichtsscan via de Gameface-app. SuperGaming heeft deze technologie onlangs gedemonstreerd op het Google I/O-evenement in Bengaluru, zodat aanwezigen het uit de eerste hand konden uitproberen.

Project Gameface is een open-source handsfree-technologie die een standaardwebcam gebruikt om je gezicht te scannen en te lezen, zodat je gezichtsgebaren kunt toewijzen aan acties op een muis en toetsenbord. De grootte van de gebaren kan ook worden aangepast, zodat de software onwillekeurige reflexen niet aanziet als een in-game actie. In zekere zin zal de technologie proberen gebruik te maken van alle uitdrukkingen die in-game acties kunnen uitvoeren, variërend van wenkbrauwbewegingen, mondbewegingen, grijnzen of zelfs hoofdkantelingen die het beste kunnen worden geconfigureerd om de camera te laten bewegen. Het is vermeldenswaard dat de tool van Google nog in ontwikkeling is, maar uit de korte teaser die SuperGaming heeft uitgebracht, kunnen we opmaken dat er omnidirectionele camerabewegingen aanwezig zijn, zij het een beetje traag. Aan de andere kant kan het gewoon een niet-geoptimaliseerde pc-versie in ontwikkeling zijn, die nog steeds geen gameplay-trailers heeft ontvangen.

Eerder deze maand investeerde Bandai Namco Entertainment – vooral bekend van het publiceren van Elden Ring en Dark Souls – in SuperGaming om zijn ‘IP-metaverse’ uit te bouwen. De ontwikkelaar werkt momenteel aan zijn battle-royale-shooter Indus, die zich afspeelt op een drijvend eiland genaamd Virlok. Daarin speel je als de Mythwalker, een ingehuurd wapen dat werkt voor de COVEN, op jacht naar het zeldzame mineraal Cosmium, dat ruimte en tijd kan veranderen. Zoals te zien is bij andere BR’s, worden spelers op de kaart gedropt om voorraden te zoeken, te overleven en iedereen te doden die hen in de weg staat om als laatste overeind te komen. Met een bepaald interval zal de Cosmium echter spawnen op een willekeurige plek op de kaart, die bij verzameling de speler de overwinning oplevert, ongeacht wie er in het spel leeft.

Indus kan worden gespeeld in zowel first- als third-person-modi, waarbij de laatste kort overschakelt naar FPS bij het richten op vizieren – in plaats van simpelweg het heupvuurdradenkruis aan te spannen. De game bevat uniek ontworpen operators om uit te kiezen, maar speciale, op maat gemaakte vaardigheden worden pas na de lancering toegevoegd. Als mobiele game is het vanaf de lanceringsdag gratis te spelen en biedt het methoden voor het genereren van inkomsten die vergelijkbaar zijn met andere titels in de categorie, waar je cosmetica en andere in-game-items in de winkel kunt kopen – geen pay-to-win-mechanisme nog bevestigd.

Pre-registratie voor Indus is nu live in de Google Play Store. Meer details over de pc- en consoleversies worden in de toekomst verwacht.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply