Onder ons animatieserie in ontwikkeling bij CBS Studios met Infinity Train-maker Owen Dennis

0

Among Us, de videogame-sensatie uit het pandemische tijdperk, krijgt een aanpassing van de animatieserie. Volgens Variety werkt CBS Studios samen met indie-ontwikkelaar Innersloth om de serie naar een mainstream publiek te brengen. Owen Dennis, de animator-artiest die vooral bekend is van Infinity Train, zal optreden als de maker en uitvoerend producent van de animatieserie. Momenteel is er geen informatie over op welk streamingplatform of netwerk het zal aankomen, maar de officiële logline merkt op dat de show hetzelfde uitgangspunt zal volgen als de videogame, waar sommige bemanningsleden op een ruimteschip zijn vervangen door vormveranderende buitenaardse wezens, langzaam het schip saboteren en iedereen doden. Het is in wezen een whodunnit.

Het rapport voegt eraan toe dat Titmouse (Big Mouth) zal dienen als animatiestudio voor de Among Us-serie en dat het wordt gecoverd door The Animation Guild in plaats van door de Writers Guild of America (WGA). productie. Zoals eerder vermeld, zal Dennis de leiding nemen over de serie, nadat hij eerder aan Cartoon Network’s Infinity Train heeft gewerkt, die zich afspeelt in een schijnbaar eindeloze trein die door een dor landschap reist. Het is onduidelijk hoe ze van plan zijn dialooguitwisselingen tussen de bemanningsleden op te nemen, aangezien de argumenten en getuigenissen van spelers de meest cruciale onderdelen waren om te ontcijferen wie de bedrieger is. Gewoon standaard stemacteren, misschien? Ik kan me ook voorstellen dat de grote onthulling wordt bewaard voor de seizoensfinale.

Among Us werd oorspronkelijk uitgebracht in 2018, maar explodeerde halverwege 2020 op internet toen Twitch-streamer Chance ‘Sodapoppin’ Morris de game opstartte voor meer dan 20.000 kijkers, wat de interesse wekte van kijkers en talloze andere streamers die volgden. Het brak meerdere records en stond bovenaan de basislijsten van Steam-spelers en mobiele downloads – met 4 miljard views op YouTube tegen het einde van 2020. De COVID-19-lockdown was ook een goede katalysator voor de enorme populariteit ervan, aangezien mensen die geen interactie konden hebben met anderen in het echte leven zou dit in de game doen. Het succes bracht ook een virtual reality-game voort genaamd Among Us VR en plannen voor een mogelijk vervolg – hoewel de laatste vervolgens werd verlaten om zich te concentreren op het herwerken van de hoofdgame.

In de afgelopen tijd heeft Hollywood de invloed van videogames niet kunnen negeren en de bestaande populariteit verzilverd om steeds meer aanpassingen te maken. We begonnen het jaar met HBO’s live-action bewerking van The Last of Us, een leidende kracht voor het prijzenseizoen. Om nog maar te zwijgen, Sony’s PlayStation Productions-eenheid wil uitbreiden naar de reguliere media, met een door David Harbour geleide Gran Turismo-film die in augustus wordt uitgebracht en zelfs een bestelling van de God of War-serie bij Amazon Prime Video. Zelfs het BAFTA-winnende horde-slaying-spel Vampire Survivors wordt omgezet in een geanimeerde show.

Momenteel is er geen releaseperiode of streaming-/netwerkdetails voor de Among Us-animatieserie.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply