Onder ons Animatieserie in de maak van Infinity Train Creator en Mees

0

Drie jaar nadat het explodeerde tot een sensatie uit het pandemische tijdperk, is een Among Us-animatieserie in ontwikkeling bij CBS Studios, meldt Variety.

De nieuwe serie zal gebaseerd zijn op het uitgangspunt van het spel, met een moorddadige bedrieger die het schip saboteert, bemanningsleden in de rug steekt en in het algemeen chaos zaait. Wie wordt de bedrieger? Misschien komen we erachter in de seizoensfinale.

Among Us-ontwikkelaar Innersloth is bij het project betrokken. Het wordt geleid door Owen Dennis, die als schrijver en storyboard-artiest aan Regular Show werkte voordat hij Infinity Train creëerde, een Cartoon Network-serie over een eindeloze trein vol onmogelijke werelden. Mees, de studio achter Big Mouth en Star Trek: Lower Decks, verzorgt de animatie.

Sinds Among Us in 2020 voor het eerst in het publieke bewustzijn explodeerde, heeft Innersloth geprobeerd voort te bouwen op zijn populariteit, onder meer door een VR-versie te ontwikkelen en deel te nemen aan verschillende cross-overs. Het kreeg zelfs zijn eigen one-shot manga. Een vervolg was in ontwikkeling, maar het werk werd gestaakt ten gunste van het herwerken van de codebase van de originele game.

Among Us is verre van de enige game die aanpassingen in andere media onderzoekt, met The Last Of Us voorop in 2023. De aanhoudende trend spreekt over de buitensporige invloed die games hebben op de populaire cultuur, die Hollywood schijnbaar niet langer kan negeren.

Among Us heeft geen releasedatum.

Kat Bailey is IGN’s News Director en co-host van Nintendo Voice Chat. Heb je een tip? Stuur haar een DM op @the_katbot.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply