Nita Ambani wijdt ‘The Sound of Music’-shows voor kansarme kinderen, senioren bij NMACC

0

Nita Ambani organiseert muziekshows
Afbeeldingsbron: PERSBERICHT Nita Ambani wijdt speciale ‘The Sound of Music’-shows voor 3400 kansarme kinderen en senioren.

De voorzitter en oprichter van Reliance Foundation, Nita Ambani, wijdde speciale shows van de internationale Broadway-musical ‘The Sound of Music’ voor 3.400 kansarme kinderen en senioren in het Nita Mukesh Ambani Cultural Center (NMACC). De Reliance Foundation bood onderdak aan 3400 kinderen, waaronder kinderen met een handicap en senioren uit verschillende locaties in Mumbai. De twee speciale shows van ‘The Sound of Music’ vonden tijdens het weekend plaats bij NMACC.

Om ervoor te zorgen dat iedereen een magische ervaring had, werd het initiatief ondersteund door 18 ngo’s, ondersteund door het programma Education and Sports for All (ESA), samen met vrijwilligers van Reliance-medewerkers. Door de jaren heen heeft Reliance Foundation via verschillende sport- en onderwijsinitiatieven de ambities van kinderen ondersteund.

“De overweldigende respons op The Sound of Music bevestigt NMACC’s visie om het beste van India en de wereld te laten zien. Het was echt hartverwarmend om families uit het hele land samen te zien komen en te zien genieten van deze magische ervaring. We zijn nederig dat we de finale hebben opgedragen twee shows voor 3.400 kansarme kinderen en senioren. Er was geen meer opbeurende manier om de gedenkwaardige run van de iconische musical af te sluiten dan deze te delen met dit speciale publiek. In het verlengde van ons programma Educatie en Sport voor iedereen, zijn we toegewijd om kunst voor iedereen toegankelijk te maken”, zegt mevrouw Nita Ambani, oprichter en voorzitter van Reliance

Fundering.

Dit jaar, in de maand mei, maakte ‘The Sound of Music’ zijn debuut in The Grand Theatre met een historische run van acht weken, de langste ooit in Azië en voor het eerst in het land.

Na getuige te zijn geweest van de geweldige optredens die het drama dat zich afspeelt in de familie Von Trapp tot leven brengen, juichten de opgewonden kinderen en senioren mee met tijdloze liedjes als ‘My Favorite Things’ en ‘Do-Re-Mi’ – passend bij de beat met de live orkest. Na de muzikale evenementen waren ze enorm blij toen ze de acteurs ontmoetten die de familie Von Trapp spelen.

Als onderdeel van het ESA-programma (Education and Sports for All), organiseert Reliance Foundation elk jaar verschillende evenementen voor kansarme kinderen, waaronder het kijken naar een IPL-wedstrijd, het meemaken van de Dhirubhai Ambani Square-fonteinshow en een dag doorbrengen in Jio Wonderland.

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply