Diablo 4 Patch 1.03 repareert Nightmare Dungeons en de Endgame XP Grind

0

Diablo 4 Patch 1.03 is hier, en het is een grote.

In een lange lijst met patch-opmerkingen die op hun blog zijn gepost, heeft Blizzard Diablo 4 Patch 1.03 gedetailleerd beschreven, die een enorme lijst met gameplay-verbeteringen en enkele fel gevraagde wijzigingen bevatte om de endgame XP-grind aan te pakken.

Veel problemen waar spelers last van hadden, zijn aangepakt, zoals schurken die voor onbepaalde tijd onzichtbaar worden in de PvP-gerichte Field of Hatred-zones en verdwijnende lijken wanneer Corpse Tendrils als necromancer wordt gebruikt.

Maar de meest opvallende veranderingen zijn te vinden in een sectie genaamd “Experience Rewards”, waar talloze verbeteringen aan de endgame XP-grind te vinden zijn.

Een groot probleem met de endgame-grind is dat Nightmare Dungeons, die bedoeld zijn als een van de belangrijkste activiteiten voor spelers om aan te pakken, eigenlijk minder efficiënt zijn geweest voor het nivelleren dan het doen van bepaalde standaard kerkers. Een van de redenen hiervoor is dat veel Nightmare Dungeons simpelweg te ver verwijderd zijn van fast travel-punten om überhaupt de moeite waard te zijn om erheen te wandelen om aan de activiteit deel te nemen, terwijl een tweede, nog belangrijker reden is dat Nightmare Dungeons simpelweg niet genoeg opleverden. XP om de activiteit met hoge moeilijkheidsgraad de moeite waard te maken.

Beide problemen worden nu aangepakt, aangezien spelers nu rechtstreeks naar Nightmare Dungeons kunnen teleporteren, die zijn afgesteld om dramatisch meer XP af te geven. Evenzo bieden Helltide-kisten nu “substantieel meer bonuservaring wanneer ze worden geopend” en is de XP die wordt toegekend voor het voltooien van Whisper-premies “aanzienlijk verhoogd”.

Als de patch-aantekeningen deze veranderingen opleveren, zou het een langdurige endgame-grind drastisch moeten verbeteren die sommige spelers in zijn traagheid heeft gefrustreerd, vooral wanneer het aanpakken van de activiteiten die bedoeld waren om te grinden niet de meest efficiënte manier was om te levelen.

Diablo 4 kwam eerder deze maand uit en is tot nu toe een grote hit gebleken voor Blizzard. Bekijk voor meer dekking onze uitgebreide kaart van Diablo 4’s Sanctuary.

Travis Northup is freelanceschrijver bij IGN.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply