Van Kritika Khurana tot Kusha Kapila, een blik op social media-sterren die gescheiden raakten van hun echtgenoot

0

Van Kritika Khurana tot Kusha Kapila, een blik op social media-sterren die gescheiden raakten van hun echtgenoot
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM Kritika Khurana en Kusha Kapila

Link-ups en break-ups zijn een essentieel onderdeel van het leven. En echtscheiding en scheiding van iemands favoriete beroemdheid of social media-influencer ontmoedigen fans altijd. Contentmaker die acteur werd Kusha Kapila kondigde onlangs haar scheiding aan van echtgenoot Zorawar, wat haar fandom schokgolven heeft bezorgd.

Eerder raakten verschillende influencers op sociale media gescheiden van hun echtgenoten en bewezen dat dit niet het einde van hun leven of carrière is. Laten we kijken:

Kritika Khurana

Populair als That Boho Girl, werd Kritika Khurana amper zes maanden na de grootse bruiloft gescheiden van haar man Aditya Chhabra. Kritika stapte in april 2022 in het huwelijksbootje met haar oude vriend. Kritika kondigde de scheiding in oktober van hetzelfde jaar op Instagram aan en schreef: “Ik weet dat veel al weet, maar ik wilde dat je van me hoorde, aangezien je zo’n nu al 8 jaar een groot deel van mijn reis. Ik heb besloten om uit elkaar te gaan en deze beslissing was moeilijker dan al het andere dat ik ooit heb moeten doen”.

Malvika Sitlani

Beauty-influencer en acteur Malvika Sitlani kondigde haar scheiding met echtgenoot Akhil Aryan aan tijdens haar zwangerschap. Het stel trouwde na 10 jaar met elkaar te daten. Malvika kondigde op 23 februari haar splitsing aan in een Instagram-bericht. Ze schreef: “Hallo allemaal. Ik wilde je even laten weten dat Akhil en ik uit elkaar zijn gegaan. De afgelopen maanden waren buitengewoon pijnlijk en moeilijk voor ons. Je hebt er deel van uitgemaakt van onze reis sinds het begin en ik wil je bedanken voor al je liefde voor ons. Dit is ons nieuwe normaal en we leren er doorheen te navigeren. We plannen o0n co-ouderschap en het beste zijn voor onszelf en onze jochie. We verzoeken je onze privacy te respecteren en ons toe te staan ​​te genezen. XX Malvika.”

Aakriti Rana

Mode-influencer Akriti Rana is gescheiden van haar man Parleen Gill, die deelnam aan Indian Idol 3. Het stel trouwde in 2016 en ging uit elkaar met een paar jaar huwelijk. In april 2023 stapte ze voor de tweede keer in het huwelijksbootje.

Karnika Budhiraja

Contentmaker Karnika Budhiraja stapte in het huwelijksbootje met Mohit Kathuria, die ze op Tinder ontmoette. Het stel liep weg en trouwde na vier maanden daten. Binnen enkele maanden kondigde Karnika haar scheiding aan en beschuldigde Mohit van huiselijk geweld. Ze is onlangs voor de tweede keer getrouwd met Jashan Ghuman.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply