MultiVersus-fans reageren op het stoppen van het spel tot 2024

0

MultiVersus is officieel gesloten tot begin 2024 en spelers zijn naar sociale media gegaan om hun gemengde gevoelens over de pauze te delen.

Hoewel de game door velen al als een volledige release werd gezien vanwege de gevechtspas en andere microtransacties, DLC-personages, enzovoort, kondigde Warner Bros. Games in maart aan dat het op 25 juni zou sluiten.

Nu de datum is verstreken, hebben spelers hun tegenstrijdige gevoelens online gedeeld, waarbij de meesten er gewoon een beetje verdrietig uitzagen dat ze hun favoriete spel het grootste deel van een jaar niet kunnen spelen.

“Nou dames en heren, de open bèta is officieel voorbij”, zei Officer_Jack op Reddit. “Ik kijk uit naar de volledige release van MultiVersus volgend jaar.”

Andere hoopvolle spelers vulden de antwoorden in. “Het was een genoegen om deze game te spelen en ik kijk erg uit naar wat deze game volgend jaar kan worden”, zei Nate_923. “Hopelijk wanneer het volledig wordt gelanceerd, zit het boordevol nieuwe inhoud en bestaat de gemeenschap uit meer echte spelers die online actief zijn in plaats van andersom.”

Veel verlopen spelers zeiden dat ze voor de sluiting nog een paar games in MultiVersus waren gesprongen, terwijl anderen nog een laatste keer genoten van hun reguliere dagelijkse games voordat de tijd om was.

Het waren echter niet allemaal warme gevoelens, aangezien sommige spelers hun frustratie bleven uiten over het verdwijnen van MultiVersus nadat ze er echt geld aan hadden uitgegeven. “Mensen geen geld meer geven dat ze aan je game hebben uitgegeven tot volgend jaar is iets dat geen enkel bedrijf met succes heeft gedaan, om overduidelijke redenen”, zei een van hen. Twitteren gebruiker.

Er is tot nu toe geen (nieuwe) releasedatum voor MultiVersus gedeeld, wat betekent dat fans gewoon moeten wachten op verdere aankondigingen.

In onze 8/10 review van de open beta, zei IGN: “MultiVersus is misschien geen must-play op sociale bijeenkomsten, maar de verfrissende teamgebaseerde gevechten maken het een geweldige platformvechter online.”

Ryan Dinsdale is een IGN freelance verslaggever. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply