De schikking van $ 75 miljoen van Deutsche Bank met de aanklagers van Epstein wint voorlopige goedkeuring

0

NEW YORK (Reuters) – Een Amerikaanse rechter heeft vrijdag voorlopige goedkeuring verleend aan de schikking van Deutsche Bank AG van $ 75 miljoen met vrouwen die zeiden dat Jeffrey Epstein hen seksueel misbruikte en dat de Duitse bank de sekshandel van de overleden financier faciliteerde.

De Amerikaanse districtsrechter Jed Rakoff in Manhattan heeft op 20 oktober een hoorzitting gepland om de definitieve goedkeuring te overwegen.

Epstein was een klant van Deutsche Bank van 2013 tot 2018. Het akkoord heeft betrekking op vrouwen en meisjes die seksueel werden misbruikt of verhandeld door Epstein of zijn medewerkers van 19 augustus 2013 tot aan zijn dood zes jaar later.

(Rapportage door Jonathan Stempel in New York; redactie door Leslie Adler)

Leave A Reply