‘The Flash’ wappert al na 10 dagen met de witte vlag met 2-voor-1-tickets

0

de flits

Afbeelding via Warner Bros.

Na slechts in het tweede weekend in theaters door de afvoer te zijn blijven cirkelen, is er heel weinig De flits kan anders doen dan zijn handen omhoog houden en stilletjes de geschiedenis ingaan als een van de grootste box office-bommen aller tijden.

Om de zaken in perspectief te plaatsen, in termen van totaal verloren geld, zijn Disney’s de twee grootste flops in de hele bioscoop John Carter En De lange ranger, die in het rood eindigde voor een bedrag van ongeveer $ 200 miljoen per stuk. Het solodebuut van de Scarlet Speedster heeft hetzelfde soort budget als die smadelijke mislukkingen, en volgt een vergelijkbaar traject in termen van dagelijkse inkomsten, dus er zou een nieuwe jongen in de buurt kunnen zijn die wordt verwelkomd in de zevende kring van financiële hel in de zeer nabije toekomst.

de flits
via Warner Bros.

Het is zo erg geworden dat Fandango na slechts 10 dagen spelen op het grote scherm een ​​koop een, een gratis aanbieding deed waarmee je twee kaartjes voor De flits tegen de helft van de kosten, met de tactiek die probeert om elke vorm van nominale zaken op te trommelen die in recordtijd de bodem van het vat schraapt.

In het belang van de eerlijkheid moet erop worden gewezen dat de deal al maximaal is, dus er zijn in ieder geval enkele mensen die Fandango op zijn aanbod hebben ingegaan en ervoor hebben gekozen om een ​​vriend mee te nemen De flits. Het zal echter niet veel doen om het bloeden te stoppen, vooral als er een kans is dat Andy Muschietti’s superheldenspektakel het weekend op de vierde plaats zou kunnen eindigen door de steilste daling veilig te stellen die een stripboekaanpassing ooit heeft geleden in zijn tweede frame.

Over de auteur

Avatar

Scott Campbell

Nieuws, recensies, interviews. Om Keanu Reeves te parafraseren; Woorden. Veel woorden.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply