Sonic Dash en Sonic Forces – Updatetrailer | Sonic Centrale 2023

0

De mobiele games Sonic Forces en Sonic Dash krijgen enkele updates, te beginnen met de komst van Super Silver, een paranormale egel die vandaag, 23 juni 2023, kan worden ontgrendeld. In juli komt Dragon Hunter Lancelot naar Sonic Dash en Sonic Dash Plus op Apple Arcade. Daarnaast voegt Classic Super Sonic zich later in 2023 bij Sonic Forces, Sonic Dash en Sonic Dash Plus op Apple Arcade en Sonic Prime Dash op Netflix. Bekijk de trailer om te zien wat je kunt verwachten!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply