Diljit Dosanjh REAGEERT na een shoutout van de Amerikaanse topleider tijdens de lunch die werd georganiseerd voor premier Modi

0

Diljit Dosanjh en Antony Blinken
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Diljit Dosanjh en Antony Blinken

Premier Narendra Modi was vrijdag te gast bij de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris in Washington DC. Tijdens de lunch benadrukte de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken hoe India deel uitmaakt van hun dagelijks leven en sprak hij over de liefde die ze delen met de Punjabi-zanger Diljit Dosanjh. Voor de onervarenen: Diljit is de eerste Punjabi-zanger die optreedt op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. Ook noemde de Amerikaanse leider de romans van Jhumpa Lahiri, samosa’s (Indiase snack) en de komedie van Mindy Kaling.

Wat Antony Blinken zei over Diljit?

Hij zei: “Hier in de VS maakt India deel uit van ons dagelijks leven. We genieten van onze Jhumpa Lahiri-romans boven samosa’s. We lachen om de komedies van Mindy Kaling. We dansen op de beats van Diljit bij Coachella. En ja, meneer Prime Minister en ik kunnen dit uit persoonlijke ervaring zeggen, we houden onszelf min of meer fit en gezond door yoga te doen. De Verenigde Staten zijn eindeloos verrijkt door onze bloeiende Indiase diaspora. Artsen, leraren, ingenieurs, bedrijfsleiders, ambtenaren bijna allemaal waren gisteren op de gazons van het Witte Huis om u te begroeten.”

Diljit Dosanjh reageert

Uren na de opmerking deelde Diljit een fragment van het adres van Anthony Blinken op Twitter en voegde er Indiase en Amerikaanse vlaggen aan toe. Hij heeft echter geen onderschrift van de post.

Diljit Dosanjh schrijft geschiedenis op Coachella-podium

In april 2023 maakte de Peaches-crooner elke Indiër trots door de eerste Punjabi-zanger te worden die op Coachella optrad. Het is een jaarlijks muziekfestival in Indio, Coachella Valley, Californië om topartiesten van over de hele wereld tentoon te stellen. De acteur-zanger voerde zijn hitnummers uit, waaronder Proper Patola, Raat Di Gedi, Born to Shine, Jatt Da Pyaar, Peaches, Laembadgini en meer. De Amerikaanse dj Diplo werd in het publiek gezien terwijl hij groovende op de beats van zijn Punjabi-liedjes.

LEES OOK: Diljit Dosanjh zet het podium weer in vuur en vlam met zijn optreden op Coachella

Wat biedt de toekomst voor Diljit?

De Punjabi-zangeres is helemaal klaar om de film ‘Chamkila’ van Netflix te bedenken, die wordt geregisseerd door Imtiaz Ali. De film vertelt het onvertelde waargebeurde verhaal van Amar Singh Chamkila, de oorspronkelijke rockstar van Punjab. wat leidde tot zijn moord op jonge leeftijd van 27. Chamkila, de best verkopende artiest van zijn tijd, wordt nog steeds beschouwd als een van de beste live-podiumartiesten die Punjab ooit heeft voortgebracht. Parineeti Chopra maakt ook deel uit van de film, die in 2024 op Netflix zal worden gestreamd.

LEES OOK: Diljit Dosanjh’s Amar Singh Chamkila-teaser uit: Netizens verdeeld over film’s Punjabi-smaak

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply