Super Mario Bros. Wonder onthuld tijdens Nintendo Direct, met nieuwe olifanten-power-up

0

Nintendo heeft zojuist zijn volgende grote Super Mario-game onthuld tijdens zijn Direct-showcase-evenement, dat eind woensdag werd gehouden. Nagesynchroniseerd Super Mario Bros. Wonder, het is een 2D side-scrolling-game die een hele reeks nieuwe mechanica naar de geliefde platformgame brengt, zoals een nieuwe power-up die de titulaire Italiaanse loodgieter in een olifant verandert. Het is de eerste gloednieuwe side-scrolling Mario-game van Nintendo in 10 jaar en wordt geleverd met lokale multiplayer en tal van trippy-effecten die de wereld om je heen veranderen. Super Mario Bros. Wonder komt op 20 oktober uit, exclusief voor de Nintendo Switch.

De gameplay-trailer voor Super Mario Bros. Wonder begint vrij normaal – zoals je gewend bent van side-scrolling Mario games, door de jaren heen, zij het met high-definition beelden die bijna lijken op 2.5D-texturen. Je hebt je standaard geheime items, munten, groene pijpen en slapende Goomba’s om op te stampen terwijl je naar het volgende niveau gaat. Pratende bloemen op de achtergrond zijn een nieuwe toevoeging, die je vaak aanmoedigen op je reis en wijzen op interessante items in de wereld om mee te communiceren. Op bepaalde punten kom je Wonder Flowers tegen, die na interactie het uiterlijk van je wereld volledig veranderen – in een bijna trippy animatie die ervoor zorgt dat pijpen tot leven komen, Mario cartoonachtig groter wordt en hordes rare vijanden. Op een gegeven moment in de trailer zie je hem bovenop een kudde schapen rennen, wat super misplaatst aanvoelt in de omgeving.

Het lijkt erop dat het doel van Super Mario Bros. Wonder is om Wonder Seeds te verzamelen – een geselecteerd aantal daarvan is verspreid over de verschillende kaarten met verschillende moeilijkheidsgraden. De game beperkt je echter niet tot Mario en laat je spelen als andere personages uit de franchise, zoals Princess Peach, Princess Daisy, Luigi en Toad, allemaal met unieke animaties. Ondersteuning voor lokale multiplayer is ook aanwezig, waarbij Mario op een gegeven moment bovenop Yoshi rijdt om over niveaus te zweven. Veel van de gameplay draait nog steeds om de basis: springen over platforms, grinden op rails en watervallen opzwemmen. Aan het einde van de trailer krijgen we Mario’s nieuwe power-up te zien, waarna hij na consumptie van een vreemd uitziende vrucht groter wordt en in een olifant verandert. De meeste van zijn capaciteiten worden voorlopig geheim gehouden, hoewel we weten dat hij met gemak serene Goomba’s kan aftrappen. U hoeft geen knop in te drukken – loop gewoon naar ze toe en het contact is voldoende om het te doen.

Nintendo heeft een geweldig jaar achter de rug, beginnend met een themapark, gevolgd door het succes van The Super Mario Bros. Movie, dat in minder dan een maand na de release in april de grens van een miljard dollar overschreed. Mario-maker Shigeru Miyamoto was nauw betrokken bij beide projecten. Bovendien opende The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lovende recensies, ondanks dat de hele game twee weken eerder uitlekte, waardoor pc-gamers het van tevoren konden spelen via een emulator.

Super Mario Bros. Wonder komt op 20 oktober uit op de Nintendo Switch. Pre-orders zijn nu live in de Nintendo eShop.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply