JioPhone 5G Vermeende livebeelden Showcase-ontwerp; Specificaties en lanceringstijdlijn getipt

0

Reliance Jio, het telecombedrijf van Mukesh Ambani, zal later dit jaar een JioPhone 5G-apparaat lanceren. Hoewel er nog niet veel is bevestigd over de telefoon, hebben nieuw gelekte livebeelden van de vermeende handset nieuwe details onthuld over het ontwerp van de aankomende JioPhone 5G. Volgens vermeende hands-on afbeeldingen die door een tipgever zijn getweet, zal de JioPhone waarschijnlijk een dubbele camera aan de achterzijde hebben en in een zwarte kleur worden geleverd. Bovendien heeft de tipgever ook gehint naar een lanceringstijdlijn voor het apparaat en enkele belangrijke specificaties voor de smartphone gegeven. Hoewel we niet kunnen bevestigen of deze afbeeldingen inderdaad van de nog niet uitgebrachte JioPhone 5G zijn, geven de afbeeldingen wel meer inzicht in het aankomende budgetapparaat.

Een twittergebruiker (@ArpitNahiMila) heeft live beelden van de vermeende JioPhone 5G gepost, waarop het ontwerp van de voor- en achterkant van de handset te zien is. Op de afbeeldingen bevindt de dubbele cameramodule aan de achterzijde zich in het midden bovenaan, waarschijnlijk geleid door een 13-megapixel AI-camera, vergezeld van een 2-megapixel secundaire lens, volgens de Twitter-gebruiker.

Het scherm heeft een inkeping in waterdruppelstijl waarin de camera aan de voorkant is ondergebracht, wat een 5-megapixel-shooter zou kunnen zijn. De achterkant van de telefoon is vermoedelijk gemaakt van vezelplastic. Ook op de achterkant van het toestel is het Jio-logo te zien.

Bovendien vermeldt de tweet dat de JioPhone 5G naar verwachting later dit jaar, tussen Diwali en Nieuwjaar, zal worden gelanceerd en waarschijnlijk zal worden geprijsd onder Rs. 10.000. De tipgever vermeldt ook dat de handset kan worden aangedreven door een Unisoc 5G of een Dimensity 700 SoC.

Gadgets 360 kon niet verifiëren of deze afbeeldingen inderdaad van de aankomende JioPhone 5G zijn.

Een eerder rapport beweerde dat de JioPhone 5G zou kunnen worden aangedreven door de Snapdragon 480 SoC in combinatie met 4 GB RAM en 32 GB opslag aan boord.

De 5G-telefoon zou waarschijnlijk een 6,5-inch HD+ LCD-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz kunnen hebben en standaard op Android 12 kunnen draaien. De JioPhone zou een batterij van 5000 mAh kunnen bevatten met ondersteuning voor opladen van 18 W.

De aankomende smartphone zou kunnen worden geprijsd tussen Rs. 8.000 en Rs. 12.000, had een rapport van CounterPoint Research vorig jaar geschat.

Er wordt gezegd dat de telefoon vooraf is geladen met Google Mobile Services en Jio-apps. Vorig jaar heeft Reliance bevestigd dat het samenwerkte met Google om een ​​budget 5G-smartphone te lanceren.

Dit is niet de eerste keer dat Ambani’s Jio werkt aan de lancering van een betaalbaar apparaat voor de massa. In oktober vorig jaar debuteerde het bedrijf met zijn allereerste laptop, de JioBook.

De budgetlaptop heeft een 11,6-inch scherm, Snapdragon 665 SoC en een batterij van 5000 mAh. Het werd gelanceerd op Rs. 15.799.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply