Industrials dalen terwijl wereldwijde handelsstromen afglijden — Industrials Roundup – Beursnieuws

0

Aandelen van industriële en transportbedrijven daalden door handelsgegevens.

De wereldwijde handelsstromen daalden in april, waardoor de grote winsten van de voorgaande maand grotendeels ongedaan werden gemaakt, die een weerspiegeling waren van een stijging van de Chinese export na de opheffing van de Covid-19-beperkingen, en een weerspiegeling van de zwakke vraag in een trage wereldeconomie. Een indicator van goederenhandelsstromen, ontwikkeld door The Wall Street Journal en gepubliceerd op vrijdag, wees op een daling van 3,5% vanaf maart, gecorrigeerd voor de seizoensgebonden ups en downs van de export van goederen tussen landen.

In het bedrijfsnieuws stemden de werknemers van United Parcel Service, vertegenwoordigd door de International Brotherhood of Teamsters, om een ​​staking goed te keuren als contractonderhandelingen met het bedrijf niet tot een nieuwe overeenkomst leiden. Het huidige UPS-contract omvat ongeveer 330.000 werknemers, inclusief bezorgers en pakketbezorgers, en loopt af op 31 juli.

Een vanaf de schouder afgevuurde raket die meer dan drie keer de geluidssnelheid kan afleggen, wordt weer in productie genomen nadat de inzet in Oekraïne de belangstelling voor het wapen heeft doen herleven. Thales, de Franse defensie- en technologiegigant, herstart de productie van de Starstreak voor het eerst in meer dan tien jaar, nu Oekraïne het supersnelle luchtverdedigingssysteem gebruikt om Russische aanvallen af ​​te weren.

De aandelen van Virgin Galactic stegen door een sterk volume toen het plannen uitrolde om later deze maand met zijn commerciële ruimtevaartactiviteiten te beginnen.

Schrijf naar Amy Pessetto op [email protected]

(EINDE) Dow Jones Newswires

16-06-23 1750ET

Leave A Reply