Heeft Olivia Rodrigo ‘HSMTMTS’ voorgoed verlaten of zou ze in seizoen 4 kunnen verschijnen?

0

Afbeelding via Disney

High School Musical: De musical: de serie was een perfecte carrièrestarter voor Olivia Rodrigo, waardoor ze een van de weinige moderne Disney-sterren is die qua populariteit kan wedijveren met die van Hilary Duff, Selena Gomez en Raven-Symoné. Uiteindelijk moest ze echter kiezen tussen haar bloeiende muziekcarrière en de show die haar op de kaart zette, en koos uiteindelijk voor de eerste.

Rodrigo’s personage Nini kreeg een passend afscheid in seizoen drie van High School Musical: De musical: de serie, aangezien haar personage ook East High verliet om naar Californië te verhuizen en singer-songwriter te worden. Haar laatste aflevering was gevuld met ontroerende, volledige cirkelmomenten.

Waarom verliet Olivia Rodrigo ‘HSMTMTS?’

Rijbewijs Olivia Rodrigo
Afbeelding via Geffen Records

Rodrigo volgde de natuurlijke pijplijn van Disney-actrice die zangeres werd, maar terwijl vroegere sterren erin zijn geslaagd om met beide te jongleren, voor de HSMTMTS actrice het type popster dat ze bereikte was een fulltime baan. Haar debuutsingle “Drivers Licence”, uitgebracht in januari 2021, bereikte astronomische hoogten – een soort viraliteit die in het verleden slechts een selecte groep nummers heeft bereikt. En hoewel het succes deels te danken was aan de fanbase die ze had gekregen door haar optreden als Nini in de Disney Plus-show, zette de onmiskenbare algehele kwaliteit van het nummer haar op de kaart als de volgende grote popster, waarmee ze een Grammy in de wacht sleepte.

Veel Disney-sterren zijn succesvol geworden als muzikale artiesten, met name Miley Cyrus, Demi Lovato en Selena Gomez, maar geen enkele heeft dit meteen met zoveel lovende kritieken gedaan als Olivia Rodrigo. Alleen al met haar debuutsingle brak Rodrigo het Spotify-record voor de meeste eendaagse streams voor een niet-feestdagnummer en de meeste streams in een week. Ze werd de jongste artiest die debuteerde aan de top van de Billboard Hot 100-hitlijst en bleef daar acht opeenvolgende weken.

De records en prestaties bleven zich opstapelen met de release van Rodrigo’s album Zuur in mei. In juli, Aanplakbord meldde dat Rodrigo’s contract met Disney haar ervan weerhield om datzelfde jaar op tournee te gaan. Het was slechts een kwestie van tijd voordat er opnieuw over die contracten werd onderhandeld, zodat Rodrigo haar volledige focus op muziek kon richten. Seizoen twee van HSMTMTS, dat werd gefilmd tussen februari 2020 en februari 2021, werd preventief geschreven op een manier die niet alleen Rodrigo’s real-life traject nabootste, maar ook haar personage voorbereidde op een exit.

In juli 2022, voorafgaand aan de première van HSMTMTS‘s derde seizoen, werd bevestigd Zuur zanger zou alleen terugkeren als gastster. Dat vertelde showrunner Tim Federle ET dat ze met Rodrigo hebben samengewerkt om erachter te komen hoe ze ‘krijgen’ [her] daar de wereld in met [the show] een beetje meer op de achterbank gaan zitten. Nini verscheen in totaal drie afleveringen in seizoen drie, die allemaal werden gefilmd in een kwestie van drie dagen voordat Rodrigo aan haar 2022-aflevering moest beginnen. Zuur tour.

Zit Olivia Rodrigo in ‘HSMTMS’ seizoen 4?

https://www.youtube.com/watch?v=9JN5X3L9Ow

Hoewel Olivia Rodrigo niet veel zal spelen in het vierde en laatste seizoen van HSMTMSis er een kans dat ze langskomt om voor het laatst afscheid te nemen, te oordelen naar de cryptische opmerkingen van Tim Federle over het lot van Nini’s personage in de show.

vertelde Federle OW in september 2022 dat Nini “nu zeker weg is”, maar hopelijk niet “voor altijd weg”. In de begindagen van de productie voor seizoen vier bevestigde de showrunner dat er op dat moment “geen formele discussies” waren geweest over de terugkeer van de zangeres-actrice naar de show, hoewel de “deur altijd openstaat”. Sindsdien heeft hij niet meer op het onderwerp gereageerd.

Seizoen vier van High School Musical: De Musical – De serie arriveert op Disney Plus op 9 augustus 2023.

Over de auteur

Francisca Tinoco

Francisca Tinoco

Francisca is een popcultuurliefhebber en filmexpert. Dankzij haar bachelor in communicatiewetenschappen aan de Nova University in Portugal en haar master in filmstudies aan de Oxford Brookes University in het VK heeft ze haar liefde voor schrijven kunnen combineren met haar liefde voor films. Ze is een freelance schrijver en maker van inhoud en werkt in zowel de Engelse als de Portugese taal voor verschillende platforms, waaronder WGTC.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply