Gezondheidszorgaandelen stabiel in de aanloop naar het vakantieweekend — Healthcare Roundup – Beursnieuws

0

Gezondheidszorgbedrijven waren bijna vlak toen de markt worstelde om richting te geven in de aanloop naar een lang vakantieweekend.

De aandelen van Humana daalden met 4% en wogen op de zorgverzekeringssector nadat het bedrijf enigszins sombere vooruitzichten had gegeven voor de baten-lastenratio’s. Humana zei dat het verwacht dat de kostenratio dit jaar aan de hoge kant van de schattingen zal zijn, te midden van hoger dan verwachte bezoeken aan spoedeisende hulp, poliklinische operaties, ziekenhuisafspraken en tandheelkundige diensten.

Testosteronvervangende therapie verhoogt het risico op een hartaanval, beroerte of overlijden door cardiovasculaire problemen niet voor mannen die op de juiste manier worden behandeld, volgens een onderzoek dat de langdurige zorgen van regelgevers en artsen testte. De studie, gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, vond wel andere cardiovasculaire risico’s. De auteurs waarschuwden dat de resultaten niet van toepassing zijn op iedereen die testosteron gebruikt, een belangrijk voorbehoud nadat de voorschriften in de VS zijn gestegen

Schrijf naar Amy Pessetto op [email protected]

(EINDE) Dow Jones Newswires

16-06-23 1750ET

Leave A Reply