Technologie-aandelen dalen te midden van risicovolle handel — Tech Roundup – Beursnieuws

0

Aandelen van technologiebedrijven daalden toen handelaren zich terugtrokken uit het risico.

Intel is van plan een halfgeleiderassemblage- en testfaciliteit van $ 4,6 miljard te bouwen in Polen, waardoor het land een felbegeerde plaats krijgt in de groeiende Europese productievoetafdruk van de chipgigant en Europa’s inspanningen om meer zelfvoorzienend te worden in chipproductie, wordt gestimuleerd.

Ondertussen zei Micron Technology dat het ongeveer $ 600 miljoen zou investeren om de productie in de Chinese stad Xi’an uit te breiden, een stap die ongeveer een maand komt nadat Peking het geheugenchipbedrijf op de zwarte lijst had gezet.

Adobe-aandelen stegen nadat het beter dan verwachte financiële resultaten boekte voor het laatste kwartaal en verbeterde de vooruitzichten voor het volledige fiscale jaar, waardoor een rally werd voortgezet die de aandelenkoers al met 42% had opgedreven sinds half mei.

Schrijf naar Amy Pessetto op [email protected]

(EINDE) Dow Jones Newswires

16-06-23 1751ET

Leave A Reply