GOP-presidentskandidaat komt uit tegen verbod op geslachtsveranderingsbehandelingen voor minderjarigen

0

GOP-presidentskandidaat Chris Christie pleitte tegen een verbod op geslachtsveranderende behandelingen voor minderjarigen, terwijl uit een recente peiling bleek dat een meerderheid van de kiezers voorstander is van beperkingen voor kinderen die de levensveranderende procedures ondergaan.

Tijdens een segment op CNN’s “State if the Union” zondag, werd Christie gevraagd naar zijn mening over Republikeinse gouverneurs die meer verboden hebben op geslachtsveranderende operaties en puberteitblokkeringen voor minderjarigen in hun staten.

“Ik denk niet dat de overheid ooit in de plaats van de ouders zou moeten treden door hun kinderen door een proces te helpen leiden waarin die kinderen in de war raken of zich zorgen maken over hun geslacht”, zei Christie die de toegang van minderjarigen tot procedures voor geslachtsverandering verdedigt. , ondanks dat de meerderheid van zijn achterban een andere mening heeft over de kwestie.

“Wat ik wil dat elke staat doet, is eisen dat ouders worden betrokken bij deze beslissingen”, zei de Republikein tegen CNN’s Jake Tapper. “Feit is dat mensen die jonger zijn dan 18 jaar ouderlijke steun, begeleiding en liefde zouden moeten hebben bij het nemen van alle belangrijke beslissingen van hun leven, en dit mag op geen enkele manier door de overheid worden uitgesloten.”

BIDEN RAILS TEGEN ‘HYSTERISCHE’, ‘VOORBEOORDEELDE’ WETSCHAKERS DIE KINDERGENDER-SRUGERIE VERBODEN: ‘WIJ WIJZEN NIET OP’

Voormalig Republikeinse gouverneur van New Jersey, Chris Christie

Voormalig gouverneur van New Jersey, Chris Christie, spreekt op 6 juni 2023 tijdens een stadhuis in New Hampshire aan het Saint Anselm College in Goffstown, New Hampshire. (Joseph Prezioso)

Terwijl Christie ervoor pleit om kinderen onder de 18 jaar toegang te geven tot geslachtsveranderingsbehandelingen, bleek uit een Washington Post-KFF-enquête dat 68% van de Amerikanen tegen toegang is tot puberteitremmende medicatie voor kinderen van 10 tot 14 jaar en 58% tegen toegang tot hormonale behandelingen voor kinderen van 15 jaar. tot 17.

CHRIS CHRISTIE SCHEURT ‘JUVENILE’, ‘BABY’ TRUMP NADAT DE VOORMALIGE PRESIDENT HEM MET VETTE GRAPPEN BESLIST: ‘LIKE A CHILD’

Terwijl ze in 2017 gouverneur van New Jersey was, keurde Christie wetten goed die kinderen toestonden om schoolbadkamers en kleedkamers te gebruiken op basis van hun genderidentiteit in plaats van geslacht toegewezen bij de geboorte.

Christie’s handtekening verwijderde ook de beperkingen voor biologische mannen die meedoen aan vrouwensporten, een kwestie die volgens de WaPo-peiling volgens meer dan 60% van de Amerikanen moet worden verboden.

Chris Christie

Het bod van 2024 is de tweede termijn van Chris Christie voor het presidentschap. (Michael M.Santiago)

Het wetsvoorstel, S3067, moedigde de schoolfaculteit ook aan om zich te ontwikkelen in LBGTQ-kwesties door “mogelijkheden voor professionele ontwikkeling te bieden aan leraren, beheerders, 2 begeleidingsadviseurs, buschauffeurs, coaches en ander schoolpersoneel met betrekking tot kwesties en zorgen die relevant zijn voor LGBTQ-studenten.”

De wetgeving verplichtte scholen om “voor de ontwikkeling geschikte” LGBTQ-literatuur te verstrekken aan studenten in bibliotheken, adviesbureaus of het kantoor van de verpleegster.

De toenmalige gouverneur ondertekende dat jaar nog een wet die verzekeringsmaatschappijen verbood om iemand diensten te weigeren op basis van hun genderidentiteit.

Donald Trump en Chris Christie

Tijdens een evenement waarin hij zijn kandidatuur voor het presidentschap aankondigde, mikte voormalig gouverneur van New Jersey, Chris Christie, op voormalig president Trump en beweerde dat hij een aantal beloften niet was nagekomen en dat zijn acties in de aanloop naar de opstand in het Capitool van 6 januari 2021 waren gepasseerd. een lijn. (Don Emmert)

Christie loopt in een druk GOP-veld tegen kandidaten, waaronder voormalig president Trump, gouverneur Ron DeSantis, R-Fla. het verbieden van mannen die deelnemen aan vrouwensporten.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Deze mensen zijn ziek, ze zijn beledigd”, zei Trump tijdens een recente campagnestop in North Carolina van degenen die mannen steunen die meedoen aan vrouwensporten. De voormalige president zei ook dat hij “een wet zou ondertekenen die seksuele verminking van kinderen in alle 50 staten verbiedt” als hij volgend najaar wordt gekozen.

Read original article here

Leave A Reply