Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Expansion Releasedatum vastgesteld op 26 september, krijgt nieuwe trailer boordevol actie

0

De Phantom Liberty-uitbreiding van Cyberpunk 2077 heeft eindelijk een releasedatum en een actievolle trailer gekregen, waarin details over het op spionage gerichte verhaal worden onthuld. De nieuwe trailer van de uitbreiding werd onthuld tijdens de Xbox Games Showcase, die zondag werd gehouden, en de game staat gepland voor 26 september op pc, PS5 en Xbox Series S/X. De add-on brengt je naar Dogtown, een voorheen onontgonnen, ommuurd district in Night City, waar je een spionagemissie met hoge inzet kunt ondernemen om de president van de nieuwe Verenigde Staten van Amerika (NUS) te redden. Deze nieuwe loyaliteit werd vorig jaar gesuggereerd in de eerste teaser voor de uitbreiding, waarmee ook de terugkeer van Keanu Reeves als Johnny Silverhand werd gemarkeerd.

De trailer voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty begint met de hoofdpersoon V die wat kriebels heeft, wat volgens haar een teken is van haar naderende dood. “Er moet een uitweg zijn,” verzekert Silverhand haar, verwijzend naar een mogelijke oplossing voor hoeveel Cyberware haar lichaam aankan. Dit is een volledig vernieuwd systeem dat een maximale capaciteit toevoegt voor het aantal nieuwe lichaamsaanpassingen dat je personage aankan, waarbij een VGC-rapport opmerkt dat de systemische veranderingen bijna een nieuwe playthrough vereisen. CD Projekt Red heeft ook een Edgerunners-voordeel toegevoegd waarmee je die lichamelijke beperkingen kunt overstijgen en tegelijkertijd je algehele gezondheid kunt verbeteren. Het lijkt veel op de cyberpsychose die te zien is in de Netflix-anime Cyberpunk: Edgerunners, waar het installeren van te veel Cyberware je uiteindelijk gek maakt.

Voor alle duidelijkheid: Phantom Liberty leunt niet op het psychose-aspect, maar implementeert het gewoon als een element met een hoog risico en een hoge beloning. “We gaan echter niet zo ver als de introductie van cyberpsychose, houd dat in gedachten”, zei creatief directeur Pawel Sasko in het interview. Terugkomend op de trailer, maken we kennis met een nieuw personage Songbird, een NUS-inlichtingenanalist, die zich bewust is van de bom die in ons tikt en beweert ons leven te kunnen redden. Maar er zit een addertje onder het gras: we moeten de gated community van Dogtown binnen voor een spionagemissie. Vervolgens gingen we naar het district, waar het vliegtuig van president Rosalind Myers een noodlanding heeft gemaakt, wat de hoofden deed draaien van de bewoners die van plan zijn haar te gijzelen. Als vergelding wordt een groep Sleeper Agents op het veld ingezet, waaronder ook het personage van Idris Elba (The Suicide Squad), FIA-agent Solomon Reed.

“Blijf scherp, we zijn nu in het hol van de wolf”, waarschuwt Reed ons, terwijl we contact maken met president Myers, voordat we in een achtervolging terechtkomen tegen een gigantische laser-vurende spin-mecha. “Iemand heeft ons verraden”, zegt V onvermurwbaar, wat de kern lijkt te zijn van het verhaal van Phantom Liberty – er lijkt een bedrieger te zijn. De trailer ging vervolgens over in een montage van actiescènes met wat vuurgevechten en V begon de controle over haar basismotoriek te verliezen, waardoor de inzet voor haar overleving hoger werd.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty komt op 26 september uit op pc, PS5 en Xbox Series S/X. Pre-orders zijn nu live op alle platforms en kosten Rs. 1.499 op pc en Rs. 1.745 / $ 29,99 op console.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply