BTS’ V deelt ongeziene foto’s van zijn live optreden van Le Jazz de V

0

BTS V deelt een voorproefje van zijn optreden op sociale media.
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM BTS V deelt een voorproefje van zijn optreden op sociale media.

BTS’ V aka Kim Taehyung is een ster en artiest op zijn eigen voorwaarden. Of het nu gaat om zijn kledingstijl, zijn stem of zijn leuke geklets met zijn medeleden, de zanger heeft voor iedereen normen gesteld vanwege zijn persoonlijkheid. Het behalen van meerdere prijzen is een gemakkelijke taak geworden voor de Winter Bear-zangeres.

Kim Taehyung ging naar Instagram om een ​​bericht te delen waarin hij de beelden achter de schermen liet zien van de liedjes die hij had gezongen voor het 10-jarig jubileum van BTS.

Binnen de momenten nadat hij het had gepost, konden fans hun opwinding en geluk niet bedwingen en uitten ze zich in de commentaren voor zijn prinsachtige beelden en zijn charisma. Veel fans zwijmelden nog steeds bij zijn rustgevende stem en een gebruiker merkte op: “Het klinkt echt als de hemel”. Het internet wordt overspoeld met berichten op sociale media waarin de knipoog en glimlach van het idool in de videoclip wordt beschreven.

In de video zong Kim Taehyung twee nummers, waaronder It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas en Cheek to Cheek in samenwerking met de Koreaanse zangeres Minna Seo. De nummers met een jazzthema hebben voor veel ophef gezorgd onder LEGER’s, omdat ze weten van de diepe liefde van de V voor jazzmuziek.

Voor de onervarenen is de vertaling van Le Jazz de V uit het Frans The Jazz of V, wat diende als een prachtig en genezend geschenk. Het bevatte uitzonderlijke zang, betoverende beelden en een rustgevende sfeer met genezende eigenschappen.

Ook Minna Seo, de Zuid-Koreaanse zangeres, heeft haar roem te danken aan haar deelname aan de survivalshow Stars Awakening. Daarnaast arrangeerde en droeg ze ook achtergrondzang bij voor V’s vertolking van It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas.

Onlangs maakte Kim Taehyung zijn inaugurele optreden tijdens een solo-fanbijeenkomst in samenwerking met SimInvest. De BTS-leden hebben onlangs de rol van internationale ambassadeur voor het prominente Indonesische conglomeraat op zich genomen. Tijdens het evenement had hij contact met zijn Indonesische fans en sprak hij zelfs zijn genegenheid voor hen uit in hun moedertaal.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply