Man, 24, ontdekt hersentumor nadat hij plotseling gehoorverlies opliep | VK | Nieuws

0

Een student die ontdekte dat hij een hersentumor had nadat hij op de universiteit zijn gehoor had verloren, heeft de kansen verslagen om terug te keren naar zijn studie en vorige week zijn afstudeeropdracht in te leveren. Ned Hilton, 24, uit Huddersfield, West Yorks, studeerde vóór de pandemie voor een talenstudie aan de Universiteit van Birmingham.

Hij begon te lijden aan gehoorverlies en toen, tijdens zijn tweede jaar in oktober 2018, werd bij hem een ​​graad 4 medulloblastoom vastgesteld.

In 2019 onderging hij een operatie van 22 uur, gevolgd door intensieve radiotherapie en chemotherapie.

De slopende behandeling legde Neds studies enige tijd stil, maar door vastberadenheid en vastberadenheid ging hij weer aan het werk.

Hij zei: “In het begin was ik geïntrigeerd en bleef genieten van het student zijn, maar naarmate ik meer ontdekte over wat een hoogwaardige tumor betekende, groeide mijn bezorgdheid en werd alles reëler.”

Hij heeft echter alle kansen getrotseerd en is erin geslaagd terug te keren naar zijn studie, waarbij hij vorige week de eindopdracht van zijn diploma inleverde. Hij sprong onlangs ook uit een vliegtuig op 10.000 voet om £ 1.900 op te halen voor Brain Tumor Research.

Hij zei: “Het gevoel van het afmaken van de universiteit was ongelooflijk. Met de steun van familie en vrienden heb ik zoveel overwonnen en ben ik trots op mezelf. Om het af te maken met een skydive om geld in te zamelen voor een doel dat zoveel betekent voor mij, na alles wat ik heb meegemaakt, was briljant.”

Ned leeft nu met beperkte bijwerkingen van de kankerdiagnose, maar heeft een nieuw leven ingeblazen en is van plan de wereld rond te reizen.

LEES MEER: Woede als ‘zielig’ tuinslangverbod voor duizenden Britse huishoudens komt voor het eerst in 11 jaar

Hij voegde eraan toe: “Iedereen kan op elk moment ziek worden. Ik heb het geluk dat mijn uitkomst positief is, ik weet dat niet iedereen dezelfde ervaring heeft.”

Mel Tiley, de community development manager voor Brain Tumor Research, zei: “We zijn heel blij om te horen van Ned’s fantastische dubbele prestatie na de diagnose van hersenkanker.

“Helaas is zijn verhaal niet uniek, aangezien een op de drie mensen iemand kent die getroffen is door een hersentumor. Ze doden meer kinderen en volwassenen onder de 40 jaar dan welke andere vorm van kanker dan ook, maar toch is slechts 1% van de nationale uitgaven aan kankeronderzoek besteed.” toegewezen aan deze verwoestende ziekte sinds het begin van de registratie in 2002.

“We zijn vastbesloten om dit te veranderen, maar alleen door samen te werken kunnen we de behandelingsopties voor patiënten verbeteren en uiteindelijk genezing vinden. We zijn Ned en zijn geweldige ondersteuningsnetwerk erg dankbaar voor het inzamelen van geld voor het goede doel en wensen Ned goed als hij zijn draai vindt na de universiteit.”

Brain Tumor Research financiert onderzoek in centra in het Verenigd Koninkrijk en voert campagnes voor de overheid en liefdadigheidsinstellingen voor kanker om meer te investeren in het bestuderen van hersentumoren. U kunt hier doneren aan Brain Tumor Research via de JustGiving-pagina van Ned.

NIET TE MISSEN: Zwitserse wielrenner Gino Mader sterft op 26-jarige leeftijd na een crash op hoge snelheid tijdens de Tour de Suisse

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply