Elon Musk kondigt ‘Twitter Highlights’ aan, een Instagram-achtige functie voor de vogel-app. Hier is hoe het te gebruiken?

0

Twitter, eigendom van Elon Musk, heeft onlangs een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee gebruikers hun favoriete tweets op een speciaal tabblad kunnen laten zien. Met deze ‘highlights-functie’ kunnen gebruikers hun favoriete tweets afzonderlijk opslaan, met het aangewezen tabblad handig gelabeld als ‘Highlights’.

Via deze functie kunnen Twitter-gebruikers specifieke tweets effectief op de voorgrond plaatsen en ervoor zorgen dat ze op de voorgrond treden.

De nieuw geïntroduceerde functie op Twitter vertoont gelijkenis met de functie van Instagram, waar gebruikers hun Instagram-verhalen als hoogtepunten op hun profiel kunnen toevoegen.

In een tweet gedeeld door Doge Designer en geretweet door Elon Musk, wordt vermeld dat het tabblad Hoogtepunten nu beschikbaar is op Twitter. Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun favoriete tweets op hun profielen weer te geven.

Om een ​​tweet aan hoogtepunten toe te voegen, zoekt u gewoon de tweet die u wilt benadrukken, klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de tweet en kiest u de optie met het label ‘Toevoegen aan/verwijderen van hoogtepunten’.

Ondertussen krijgt Twitter mogelijk binnenkort een video-app voor smart-tv’s. In antwoord op een gebruikersvraag op het platform heeft Twitter-eigenaar Elon Musk bevestigd dat de app eraan komt.

Op Twitter zei een gebruiker met een accountnaam SM Robinson: “We hebben echt een Twitter-video-app nodig voor Smart TV’s. Ik kijk geen video van een uur op Twitter.” Waarop Musk antwoordde: “Het komt eraan.”

Waarna de gebruiker tweette: “Waardeer het. Ik kan een dag zien waarop ik mijn abonnement op YouTube kan opzeggen en er nooit meer naar kan kijken.”

Elon Musk voert verschillende wijzigingen door op Twitter en een daarvan is waar sociale media zich waarschijnlijk zullen richten op video-, maker- en commerciële partnerschappen, meldde New York Post, daarbij verwijzend naar Reuters.

Eerder zei Musk dat Twitter makers binnenkort zal gaan betalen voor advertenties die in hun antwoorden worden weergegeven met een betalingsblokkade van vijf miljoen dollar.

“Over een paar weken begint X/Twitter makers te betalen voor advertenties die in hun antwoorden worden weergegeven. De eerste blokbetaling bedraagt ​​in totaal 5 miljoen dollar. Let op, de maker moet geverifieerd zijn en alleen advertenties die aan geverifieerde gebruikers worden weergegeven, tellen mee”, tweette Musk zaterdag.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 19 juni 2023, 15:28 uur IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply