Gamen in 2023: Diablo IV, releasedatum van Spider-Man 2, problemen met de overname van Activision door Microsoft en meer

0

We zijn nog niet eens halverwege 2023 en het heeft al bewezen een van de beste jaren voor gaming te zijn. De langverwachte titel The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom viel eindelijk en bracht ons naar nieuwe hoogten in de uitgestrekte Sky Islands terwijl we speelden met middelen en smetteloze constructies maakten. Hogwarts Legacy was een andere opmerkelijke titel, die binnen twee weken na de lancering meer dan 12 miljoen exemplaren verkocht, en ons liet vallen in een oude iteratie van het met magie beladen kasteel om meer te weten te komen over hekserij en tovenarij. De remake-engine is ook niet gestopt en levert een pittige upgrade op voor Dead Space, een enigszins gemuteerde Resident Evil 4, en er is het vervolg op de Final Fantasy VII Remake die begin 2024 wordt gelanceerd.

Juni staat synoniem voor gamingnieuws en de annulering van E3 had een verwaarloosbaar effect op de rest van de aankondigingen die deze maand werden gedaan. Uitgevers schakelden over op een online of digitaal formaat om hun showcases te presenteren, met de grootste presentaties afkomstig van Playstation en Xbox. Van teamblauw kregen we 10 minuten gameplay-opnames van Spider-Man 2, met nieuwe schurken: de symbiont Venom en Kraven the Hunter. Ontwikkelaar Insomniac Games stopte echter met het laten vallen van een releasedatum. Het ging echter wel omhoog tijdens het Summer Game Fest en onthulde een lanceringsdatum van 20 oktober, met pre-orders die morgen, 16 juni, live gaan. Starfield van Xbox en Bethesda was mogelijk het grootste hoogtepunt van allemaal, met een daling van 45 minuten -lange presentatie die ging over verkenning, personagecreatie, vaardigheden en nog veel meer.

In de aflevering van Orbital van deze week, de Gadgets 360-podcast, praat presentator Pranav Hegde met insider uit de branche en Orbital-veteraan Rishi Alwani en gamesnieuws en features schrijver Rahul Chettiyar – dat ben ik – om te bespreken hoe 2023 en daarna eruit zien voor gaming.

Games-showcases voor 2023: het grootste nieuws

We beginnen de discussie door de gasten te vragen wat hun belangrijkste punten waren van de onlangs gehouden showcases. Je zou kunnen zeggen dat de PlayStation Showcase nogal “middelmatig” was, omdat het de blockbuster-punch miste waar de uitgever bekend om staat. Spider-Man 2 en Final Fantasy XVI waren de enige PS5-exclusives die tijdens het evenement werden aangekondigd. Aan de andere kant zouden anderen kunnen denken dat de showcase van Sony “redelijk goed” was, ondanks het tonen van een groot aantal live-service games. De getoonde titels leken behoorlijk gepolijst – grappig, aangezien je normaal gesproken zou verwachten dat Microsoft games-as-a-service-titels pusht. Xbox begon het jaar op een zure toon, met roodval we kregen lovende kritieken, maar we waren onder de indruk om te zien dat ze niet bereid waren te buigen, met enorme inzendingen voor één speler, zoals Starfield en Cyberpunk 2077’s Phantom Liberty-uitbreiding.

Releasedatum Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-uitbreiding vastgesteld op 26 september

De discussie draait vervolgens om het Ubisoft Forward Live-evenement, met The Division: Resurgence als de meest opvallende inzending als een aanstaande gratis te spelen mobiele game. Rishi heeft een vroege build van het spel gespeeld en zegt dat het “echt goed!” We zijn ook geïnteresseerd in Assassin’s Creed Mirage, aangezien Ubisoft naar verwachting een back-to-the-roots-aanpak zal hanteren met zijn nieuwste deel. In de loop der jaren zijn spelers de open-wereld RPG-benadering beu geworden en daarom richt dit nieuwe deel zich op een strakker verhaal dat zich afspeelt in het 9e-eeuwse Bagdad en de terugkeer van sluwe moorden. XDefiant, de franchise crossover 6v6-shooter is ook iets waar we naar uitkijken.

Gedachten over Diablo IV

We hebben een leuke tijd gehad met het plunderen door kerkers in Diablo IV, en we zijn het eens over soortgelijke problemen met het spel, te beginnen met de exorbitante prijzen, die beginnen bij $ 69,99 (ongeveer Rs. 5.753), naast de microtransacties die individuele skins markeren met een $ 25 (ongeveer Rs. 2.055) prijskaartje. Voorlopig is de winkel in de game zo geïmplementeerd dat spelers nooit worden gepingd of overgehaald om ze te kopen. We zijn echter bang dat dit zou kunnen veranderen naarmate seizoen 1 uitkomt. Een recent interview met Rod Fergusson, general manager van Diablo 4, geeft ons een aanwijzing dat dit zou kunnen gebeuren. Hij beweerde dat de winkel in de game wordt aangeprezen als een “intelligentiesysteem”, dat items zou aanbevelen op basis van de klasse waarin je speelt. Het systeem bevindt zich momenteel in een testfase en het is onduidelijk welke invloed het op de game zou hebben als de uitbreidingen en andere live-servicecontent worden uitgerold.

Diablo IV Review: een duivels leuk buitfeest dat zich afspeelt over het vuur van de hel

Over hoe de deal tussen Microsoft en Activision van invloed kan zijn op gamers

Als de overname van Activision-Blizzard door Microsoft doorgaat, zou dat volgens Alwani nadelige gevolgen hebben voor de consumenten. Xbox is op zoek naar uitbreiding van de inhoud voor zijn Game Pass-abonnementsservice, waardoor de opties worden verminderd voor gamers die al last hebben van abonnementsmoeheid. Het ziet er ook slecht uit vanuit het oogpunt van het behoud van games, met gamers die geen toegang hebben tot games op hun eigen termijn, omdat ze kunnen worden verbannen naar digitale media waarvan ze geen eigenaar zijn. We merken wel op dat dit zou kunnen resulteren in goedkopere toegang tot games, maar de langetermijneffecten zijn onvoorspelbaar.

Games om naar uit te kijken en persoonlijke hoogtepunten

Alwani had hier een aantal antwoorden op, te beginnen met zijn persoonlijke voorkeur, Dragon’s Dogma 2, waarna hij The Division: Resurgence verdubbelde, eraan toevoegend dat het goed is voor de mobiele gaming-industrie – waar India ongetwijfeld deel van uitmaakt. Van een professionele POV was hij er trots op zijn Indo-futuristische battle-royale-game Indus enige wereldwijde bekendheid te geven door trailers in heel Londen te lanceren.

Ik koos een game die in geen van de recente showcases werd genoemd: Armored Core VI: Fires of Rubicon, van de makers van de bekroonde Elden Ring- en Dark Souls-games. AC6 zou mijn uitstapje zijn naar de mech-crunching-franchise en ik ben opgewonden om de langzame route te nemen en itembeschrijvingen te lezen om de grotere kennis beter te begrijpen, die behoorlijk doet denken aan Frank Herberts scifi-epos Dune. Ik maak me echter zorgen over de pc-poort, zoals over hoe de complexe bedieningselementen zich zouden vertalen naar een toetsenbord- en muisconfiguratie.

Je kunt dat allemaal in detail en meer beluisteren in onze aflevering door op de afspeelknop op de bovenstaande Spotify-speler te drukken.

Als je nieuw bent op de Gadgets 360-website, kun je de Gadgets 360-podcast Orbital gemakkelijk vinden op je favoriete platform – of het nu Amazon Music, Apple Podcasts, Google Podcasts, Gaana, JioSaavn, Spotify is of waar je ook naar je podcasts luistert.

Vergeet niet de Gadgets 360-podcast te volgen, waar je ook luistert. Beoordeel ons ook en laat een beoordeling achter.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply