Een herstart die een vervolg achter de rug heeft voor nog eens 3 reboots piept op Netflix

0

de bestraffer 2004

via Lionsgate

In het licht van de 15 jaar van alles overwinnende overheersing van het Marvel Cinematic Universe is het gemakkelijk om te vergeten dat de personages van het stripboekbedrijf grotendeels worstelden om indruk te maken op het grote scherm voordat Kevin Feige aan de macht kwam, en er is geen beter voorbeeld om te gebruiken dan de vele mislukte pogingen om zich aan te passen De straffer.

Dolph Lundgren was de eerste die Frank Castle probeerde te spelen, maar zijn periode als de bewapende burgerwacht eindigde als weinig meer dan een cult-curiositeit. Anderhalf decennium later erfde Thomas Jane de mantel in een grotendeels ondergewaardeerde reboot die zelfs een vervolg in ontwikkeling had voordat de teleurstellende kassa-opbrengsten het achterhaald maakten.

Wijlen Ray Stevenson was de volgende die tussenbeide kwam en de glorieus gestoorde headliner was Punisher: Oorlogsgebied, die uiteindelijk nog harder tankte dan zijn voorganger. Netflix kreeg het eindelijk goed na het casten van Jon Bernthal in de rol om in te debuteren Waaghals voordat hij ging genieten van twee seizoenen van zijn eigen solo-serie, maar aangezien Daredevil: opnieuw geboren is bevestigd onafhankelijk van zijn voorganger te bestaan, betekent de terugkeer van Bernthal technisch gezien dat hij een andere versie van de wraakzuchtige bandiet speelt.

Kortom, als we opnemen Opnieuw geboren als een gloednieuw project, krijgen we vijf verschillende iteraties van de antiheld gespeeld door vier acteurs in drie productiebedrijven en twee streamingdiensten, wat duidelijk maakt hoe moeilijk het is om de Punisher goed te krijgen. Het is echter de vintage uit 2004 die als gangbusters op Netflix speelt, met FlixPatrol die Jane’s eenmalige onderneming noemt als een van de meest bekeken films van het platform dit weekend.

Over de auteur

Avatar

Scott Campbell

Nieuws, recensies, interviews. Om Keanu Reeves te parafraseren; Woorden. Veel woorden.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply