Valorant Team Deathmatch-modus komt op 27 juni in Episode 7 Update: Details

0

Valorant krijgt de langgevraagde team deathmatch-modus (TDM) als onderdeel van de Episode 7-update. Zoals de naam al doet vermoeden, worden spelers verdeeld in twee teams van vijf en in hectische vuurgevechten gegooid om 100 kills te maken, verdeeld over drie nieuwe kaarten. De gamemodus wordt op 27 juni gelanceerd, verpakt met patch 7.0, en om dit te vieren heeft Riot Games ook een film laten vallen die MaxBot, de robot voor gevechtstraining, terugbrengt. De robot was voorheen gedegradeerd tot stofzuiger nadat hij zijn meester-agenten tijdens talloze trainingssessies had gediend, en eist nu wraak door ze eindeloos met elkaar te laten vechten en te doorstaan ​​​​wat hij heeft doorgemaakt.

Team deathmatches zijn een hoofdbestanddeel van FPS-games, waarbij Valorant grotendeels vergelijkbare regelsets volgt, inclusief snelle respawns en wapenuitrustingen, die aan het begin van een wedstrijd worden gekozen. Er is geen in-game economie/koopsysteem in deze modus, dus spelers hoeven zich geen zorgen te maken over het besparen van geld zoals ze zouden doen in de informele of competitieve modi. Het is ook niet nodig om vaardigheden te kopen, omdat ze als cooldowns voor je beschikbaar worden gesteld; ultimates kunnen echter in de loop van de tijd worden opgeladen door middel van moorden en het oppakken van speciale bollen die over de kaart zijn gepeperd. Het doel is dat je team zoveel mogelijk kills maakt binnen 9 minuten en 30 seconden, die zelf is opgesplitst in vier fasen. Dit is waar dingen veranderen.

Terwijl wapens kunnen worden gewisseld tijdens de pre-match of bij respawn, wordt de uitrusting automatisch geüpgraded wanneer een nieuwe fase begint. Dit voorkomt dat spelers de hele game met een overpowered wapen rondrennen. De TDM-update van Valorant introduceert drie nieuwe aangepaste kaarten — Piazza, District en Kasbah — uitsluitend gereserveerd voor deze modus. Verspreid over die kaarten zijn Weapon Spawners — op vaste locaties — die meestal krachtigere vuurwapens bieden, hoewel ze worden geschaald afhankelijk van in welk stadium van de kaart je je bevindt, dus het is niet te onevenwichtig. Als je in de problemen zit, ga dan op zoek naar Recovery Orbs, waarmee je operator een buff krijgt die Health en Shield binnen zes seconden herstelt.

“Ons doel bij het ontwerpen van Team Deathmatch was om een ​​gevechtsgerichte ervaring te creëren waarin spelers hun creativiteit en mechanische vaardigheden kunnen laten zien. Deze modus stelt spelers in staat om te concurreren met minder beperkingen in een omgeving die gedurfde spelen en snelle reflexen beloont, “zei Kyle Powell, Game Designer in een voorbereide verklaring. “We hebben veel aspecten van Valorant gestroomlijnd om je altijd in de actie te houden en je te concentreren op het vinden van het volgende gevecht.” Afgezien van wat hype tijdens de eerste paar weken na de lancering, is het onmogelijk om te zien dat TDM de grotere competitieve modi van Valorant inhaalt. Vergelijkbaar met Counter-Strike: Global Offensive, zou dit kunnen dienen als een goede opwarmzone om je doel op te poetsen, en het is een welkome aanvulling.

Valorant’s Team Deathmatch-modus komt op 27 juni uit als onderdeel van de patch 7.0-update op pc.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply