Tom Cruise, Hayley Atwell gespot bij Mission Impossible 7 screening

0

Tom Cruise Hayley Atwell gespot
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM Tom Cruise Hayley Atwell gespot

Tom Cruise en Hayley Atwell vieren hun nieuwe film over de vijver!

The Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One-ster werd gefotografeerd terwijl ze een vertoning van de actiefilm apart achterlieten in de Dolby Screening Room London Soho.

Zowel de 60-jarige Cruise als de 41-jarige Atwell zagen er stijlvol uit voor het evenement, waarbij de laatste een monochroom ensemble droeg dat bestond uit een wit overhemd met knopen dat in een crèmekleurige broek was gestopt. Ze maakte de look af in een paar oranje sandalen met peeptoe hakken en droeg een grote rode tas.

Cruise zag er ondertussen zowel casual als strak uit in het zwart, gekleed in een poloshirt, een pantalon en bijpassende schoenen. De acteur maakte de look af, niet helemaal anders dan zijn Top Gun: Maverick-personage met een pilotenzonnebril terwijl hij glimlachte en naar fotografen zwaaide.
Terwijl Cruise en Atwell in de loop der jaren meerdere keren samen op pad zijn geweest, onder meer tijdens de Wimbledon-finale voor dames enkelspel in 2021, samen met costar Pom Klementieff, vertelde een bron in december 2020 aan PEOPLE dat ze niet aan het daten waren.

Voor de onervarenen: Cruise heeft sinds zijn scheiding van Katie Holmes in 2012 met niemand in het openbaar gedate. De twee verwelkomden dochter Suri, nu 17, tijdens hun huwelijk van zes jaar. De acteur was ook getrouwd met Nicole Kidman van 1990 tot 2001. Ze delen een dochter Isabella, 30, en zoon Connor, 28.

Cruise speelt opnieuw zijn rol als Ethan Hunt in de komende zevende Mission: Impossible-film, de eerste inzending in de franchise sinds 2018.
In de film hebben Hunt en zijn team de taak om “een angstaanjagend nieuw wapen op te sporen dat de hele mensheid bedreigt voordat het in verkeerde handen valt”, aldus een officiële samenvatting van de film. Bovendien belooft de plot gedurende de hele film “een dodelijke race rond de wereld”.

“Geconfronteerd met een mysterieuze, almachtige vijand, wordt Ethan gedwongen te bedenken dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet de levens van degenen om wie hij het meest geeft”.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply