Sony test cloudstreaming voor ‘ondersteunde’ PS5-games, PlayStation Plus Games in juni onthuld

0

Sony heeft aangekondigd dat het is begonnen met het testen van cloudstreaming voor ‘ondersteunde PS5-games’. De functie is alleen beschikbaar voor PS Plus Premium-/Deluxe-leden en stelt spelers in staat om geselecteerde PS5-games rechtstreeks te streamen, inclusief games in de gamecatalogus en game-proefversies, zonder ze te hoeven downloaden. Het plan bevindt zich momenteel in de beginfase en er zijn nog geen titels bevestigd, maar PlayStation heeft ‘zoveel mogelijk games’ beloofd. Het nieuws komt nadat Sony Project Q aankondigde, zijn nieuwste handheld-apparaat, dat ook op vergelijkbare technologie werkt. De uitgever onthulde ook een uitgebreide lijst van 27 gratis games die deze maand beschikbaar komen voor PS Plus Extra- en Deluxe-abonnees.

“We zien mobiliteit in gamegewoonten als een steeds belangrijkere trend, en de cloud zal van fundamenteel belang zijn om ons, of wie dan ook, in staat te stellen die trend te benutten”, zei Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment (SIE) in een interview , veelbelovende agressieve plannen voor cloudgaming. Het bedrijf was eerder met de technologie bezig via PlayStation Now, voordat het werd geleverd met de herziene PS Plus. Het Project Q-handheld-apparaat werd vorige week onthuld tijdens het PlayStation Showcase-evenement, met een 8-inch 1080p-scherm, aan weerszijden ondersteund door een knopindeling en analoge sticks die doen denken aan de PS5 DualSense-controller. Met het apparaat kun je games vanaf je PS5-console streamen via Remote Play of Wi-Fi, en het is de bedoeling dat het ergens volgend jaar uitkomt – wat deze nieuwe, eerder genoemde ontwikkeling verklaart.

PS Plus-gamecatalogus voor juni

Bovendien heeft Sony de volledige lijst met titels aangekondigd die deze maand naar de PlayStation Plus Extra- en Deluxe/Premium-catalogus komen. De games kunnen vanaf volgende week, op 20 juni, worden geclaimd. Far Cry 6 leidt het peloton als de grootste AAA-freebie en neemt je mee naar het fictieve tropische eiland Yara, waar corruptie en politieke stakingen de straten overheersen. Kruip in de huid van een gevestigde rebel en ga op avontuur in een open wereld om de meedogenloze dictator Antón Castillo (Giancarlo Esposito) te dwarsbomen door creatief vuurgevechten, knutselen en meer. Far Cry 6 zal beschikbaar zijn op de PS4 en PS5. Op dezelfde dag zal Rogue Legacy 2, de cartoonachtige rogue-lite met aanhoudende dode erfgenamen — geen permadeath — voor het eerst zijn weg vinden naar PlayStation.

Beleef je arcadeherinneringen uit je kindertijd opnieuw in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, terwijl je je favoriete schildpad kiest en meedogenloze vechtpartijen aangaat, waarbij je combo’s loslaat op de Foot Clan, Triceraton Warriors en meer. Het wordt ook geleverd met ondersteuning voor zowel online als offline coöp op de bank, als je voor dat retrogevoel gaat. TMNT: Shredder’s Revenge zal beschikbaar zijn om te spelen op de PS4 en PS5. Deus Ex: Mankind Divided gooit je in een dystopisch 2029, waar mechanisch verbeterde mensen als verschoppelingen worden beschouwd. Spelers moeten de rol aannemen van de terugkerende hoofdrolspeler Adam Jensen en navigeren door een wereld die zijn soort is gaan haten, in de hoop een samenzwering te ontrafelen. Die komt uit op de PS4.

Andere belangrijke toevoegingen zijn Killing Floor 2, waarin je na een uitbraak afdaalt naar continentaal Europa, de straten teistert met zombieachtige exemplaren en regeringen laat instorten. Gameplay lijkt grotendeels op een zombie-shooter, waarbij hordes je in golven aanvallen voordat ze uitmonden in een theatraal baasgevecht. Dan is er Inscryption, een roguelike deck-builder-game die elementen van escape-room-puzzels en psychologische horror combineert, terwijl je probeert de geheimen te ontrafelen die op de loer liggen achter de muren van de schimmige dealer Leshy’s hut.

Hoewel het de officiële PlayStation-blog is die deze games meestal opsomt, is het deze keer het Twitter-account van PS UK dat de hele lijst tweette. De volgende games zijn vanaf 20 juni exclusief beschikbaar voor PS Plus Extra- en Deluxe-leden (PS Plus Deluxe wordt in bepaalde markten PS Plus Premium genoemd). De catalogus van vorige maand bevatte Ratchet & Clank: Rift Apart, Watch Dogs: Legion en Dishonored 2 om er maar een paar te noemen.

Een vervolgtweet vermeldt ook de PS Plus Classics-catalogus voor juni, exclusief beschikbaar voor PS Plus Deluxe/ Premium-leden. Deze maand brengt Killzone: Liberation (PSP), Worms (PS1) en Herc’s Adventure (PS1).

Het PlayStation Plus Deluxe-abonnement begint in India vanaf Rs. 849 per maand, terwijl het Extra-abonnement begint bij Rs. 749 per maand.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply