Samsung opent zijn grootste premium experience store in Telangana

0

Samsung India heeft vandaag zijn grootste premium belevingswinkel in Telangana ingehuldigd. De winkel bevindt zich in de Inorbit Mall in het Cyberabad-gebied van Hyderabad en heeft ook een op maat gemaakte doe-het-zelf-aanpassingszone waar consumenten hun smartphones, tabbladen en hoesjes kunnen personaliseren met accessoires, waaronder die met lokale Hyderabad-smaak.

In een verklaring zei het bedrijf dat de nieuwe winkel het volledige productecosysteem van Samsung belicht via spannende zones rond Samsungs verbonden ecosysteem SmartThings, smartphones, laptops, audio, gaming en lifestyle-televisies.

De Samsung-winkel in Telangana zal verschillende Galaxy-workshops organiseren onder ‘Learn @ Samsung’. Dit omvat workshops rond passiepunten van consumenten, zoals digitale kunst, doodling, fotografie, videografie, fitness, koken, coderen, muziek, evenals evenementen rond de cultuur en het ethos van de stad.

De winkel is verspreid over 3.500 vierkante meter en zal ook een verscheidenheid aan entertainmentactiviteiten organiseren met speciale aandacht voor lokale cultuur, muziek en kunst.

Samsung zegt dat consumenten die de winkel binnenkomen verzekerd zijn van cadeaus, 2x loyaliteitspunten bij aankoop van geselecteerde Samsung-producten en Galaxy Buds 2 bij 2.999 met geselecteerde Galaxy-apparaten in de eerste week na lancering. Daarnaast kunnen consumenten ook gebruikmaken van speciale altijd beschikbare voordelen, zoals studentenkortingen tot 10% op smartphones, tablets, laptops en smartwatches, tot 22,5% cashback en 22.000 extra voordelen.

Sumit Walia, Senior Director, Samsung India, zei: “We zijn verheugd om de next-gen Premium Experience Store naar onze consumenten in Hyderabad te brengen. Ons doel is om de diverse lokale gemeenschap te verbinden met de beste Samsung-technologie. We hebben unieke ervaringen op maat gemaakt door middel van zones zoals Samsung SmartThings, Gaming en Bespoke DIY Customisation, speciaal ontworpen voor Gen Z-consumenten”, aldus.

“Bovendien zullen we, om onze jonge consumenten te betrekken bij hun passiepunten, ook ‘Learn @ Samsung’-workshops organiseren. Deze workshops zullen zich richten op uiteenlopende interesses van consumenten, zoals onder andere digitale kunst, doodling, fotografie, videografie, fitness, koken, coderen en muziek,” voegde hij eraan toe.

De nieuwste winkel van Samsung biedt ook een probleemloze after-sales service voor hun smartphones en boekt service-oproepen voor hun consumentenelektronica-producten thuis. Klanten hebben ook toegang tot Samsungs digitale uitleenplatform Samsung Finance+ en Samsungs apparaatonderhoudsplan Samsung Care+ voor Galaxy-smartphones, tablets en smartwatches in de winkel.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 14 juni 2023, 18:21 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply