Amazon biedt binnenkort mogelijk gratis draadloze telefonie aan

0

Alsof Amazon niet genoeg diensten heeft, gaan er wijdverspreide geruchten dat de retailgigant, met meer dan 300 miljoen actieve klantaccounts en meer dan 1,9 miljoen verkooppartners wereldwijd, het aanbieden van gratis mobiele draadloze diensten onderzoekt. Als we de geruchten mogen geloven, is de technologiegigant in gesprek met mobiele telefoonaanbieders zoals Verizon, T-Mobile en AT&T om te onderhandelen over goedkope of mogelijk gratis telefoonabonnementen voor Prime-abonnees. Als de plannen doorgaan, kan Amazon hun klanten misschien draadloze abonnementen aanbieden voor slechts $ 10 per maand of minder.

KLIK OM KURT’S GRATIS CYBERGUY-NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN MET VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN, SNELLE TIPS, TECH-REVIEWS EN EENVOUDIGE INSTRUCTIES OM JE SLIMMER TE MAKEN

We hebben contact opgenomen met Amazon, en hoewel een woordvoerder geen lopende gesprekken wilde bevestigen, bood hij wel deze verklaring aan:

“We zijn altijd op zoek naar nog meer voordelen voor Prime-leden, maar hebben op dit moment geen plannen om draadloos toe te voegen.” – Bradley Mattinger, Amazon-woordvoerder

AMAZON BIEDT BINNENKORT GRATIS DRAADLOZE TELEFOONSERVICE AAN

Waarom zou Amazon een telefoonabonnement willen maken?

Ik denk dat het sleutelwoord daar “op dit moment” is. Een deel van de reden waarom Amazon zijn eigen telefoonabonnement zou willen maken, is echter om meer klanten aan te trekken, aangezien het bedrijf een beetje een plateau heeft bereikt sinds het zijn jaarlijkse abonnementsprijs heeft verhoogd van $ 119 naar $ 139 per jaar. Een laag abonnement van Amazon kan ook veel schade toebrengen aan de 3 grote telefoonmaatschappijen, aangezien het laagste onbeperkte individuele abonnement van Verizon komt voor ongeveer $ 60 per maand.

BESTE VEILIGE EN GRATIS SCHERMBEVEILIGINGEN VOOR UW COMPUTER

Vrouw die op haar telefoon loopt terwijl ze in het park zit.

Amazon kan beginnen met het aanbieden van een mobiele service voor uw mobiele telefoon. (CyberGuy.com)

Bovendien zal Amazon vrijwel alles doen om aantrekkelijker te zijn dan zijn rivaliserende concurrent, Walmart, die een lager lidmaatschapsplan heeft met dezelfde voordelen als Prime en gratis bezorging van boodschappen bij bestellingen van ten minste $ 35.

MEER: HOE DE NIEUWSTE FUNCTIE VAN AMAZON HELPT Wroeging VAN DE KOPER TE VOORKOMEN

Wat zou Amazon kunnen doen met een nieuw telefoonabonnement?

De techgigant zou meerdere wegen kunnen bewandelen met dit nieuwe idee voor een telefoonabonnement. Het zou mobiele diensten van grotere providers kunnen doorverkopen, ervoor kiezen om draadloos aan zijn Prime-leden aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs, of zelfs Prime draadloos aanbieden aan iedereen die van dienst wil wisselen en Prime-lid wil worden.

Met de grote mobiele providers kan dit slecht nieuws zijn. Ze willen minder concurrenten, zodat ze meer geld voor zichzelf kunnen verdienen, en aangezien Amazon zichzelf alleen maar wederverkoper wil maken, hoeft het bedrijf zich geen zorgen te maken dat het miljoenen dollars moet uitgeven aan het opzetten van een eigen mobiel netwerk. Aangezien veel draadloze abonnementen nu echter als bundels worden aangeboden met zaken als kabel- en streamingdiensten, zou dit ook een kans kunnen zijn voor de grote telefoonmaatschappijen om hun investering terug te verdienen.

MEER: AMAZON HEEFT NET IETS GEDAAN OM HET GEHOOR TE VERBETEREN TIJDENS HET KIJKEN VAN PRIME VIDEO

Wat zou het nadeel kunnen zijn van dit Amazon-telefoonabonnement?

Het grootste nadeel van dit telefoonabonnement is waarschijnlijk de hoeveelheid gegevens waartoe Amazon toegang heeft. Amazon verzamelt al zoveel gegevens over mensen tussen hun belangrijkste lidmaatschappen en waarnaar ze zoeken, de apparaten van mensen zoals het Alexa-apparaat en meer. Dit telefoonabonnement zou het bedrijf waarschijnlijk alleen maar meer toegang geven tot de gegevens van mensen, zodat ze meer gerichte advertenties kunnen sturen en meer geld aan mensen kunnen verdienen.

Bekijk mijn keuzes voor de beste telefoonabonnementen door naar te gaan CyberGuy.com/BestPhonePlans

MASSIEVE VERSPREIDING VAN MALWARE STELT GAMERS BLOOT AAN DIEFSTAL EN GEGEVENSLEUKEN

Man kijkt neer op zijn mobiele telefoon.

Een mogelijk nadeel van het gebruik van een Amazon-telefoonservice is de hoeveelheid gegevens die het bedrijf zou kunnen verzamelen. (CyberGuy.com)

Kurt’s belangrijkste afhaalrestaurants

Ik ben er nog niet helemaal zeker van of dit gsm-abonnement een stap in de goede richting is, hoewel die goedkope abonnementen zeker verleidelijk klinken. Mijn grootste zorg zijn de privacy- en veiligheidsmaatregelen die Amazon van plan is te nemen met de mogelijke mobiele service en hoe ze van plan zijn de belangen van hun klanten te beschermen en te dienen zonder informatie over hen te verzamelen voor eigen gewin. We zullen eerst moeten zien of deze andere grote telefoonmaatschappijen een deal sluiten met de techgigant, dus ik zal goed opletten en eventuele updates verstrekken.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Zou je je bestaande draadloze provider dumpen voor een goedkoop Amazon Prime abonnement voor draadloze telefoons? Zou het ertoe leiden dat u uw Amazon Prime-lidmaatschap verlengt? Laat het ons weten door ons te schrijven op CyberGuy.com/Contact

Meld u aan bij CyberGuy.com/nieuwsbrief

Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rechten voorbehouden.

Read original article here

Leave A Reply